Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Even helemaal ontspannen…

    Heb je behoefte aan ontspanning en rust? Of wil je juist verlichting van lichamelijke klachten, bijvoorbeeld stijve spieren of hoofdpijn? Massage werkt zowel ontspannend als klachtgericht.

    Holistische massage is een totale lichaams­massage die gericht is op het compleet maken van lichaam en geest. Tijdens de bijna 2 uur durende massage wordt zowel de achter- als de voorkant van het lichaam gemasseerd, met als doel het ontspannen van de spieren, het stimuleren van de lymfestroom en het bevorderen van de bloedsomloop. Tevens vermindert de massage stress en angst, en maakt die je bewust van je eigen lichaam. Door deze vorm van masseren gaat de energie in het lichaam weer stromen, doordat eventuele blokkades worden losgemaakt. Er kunnen tijdens of na de massage ook best (veel) emoties loskomen.
    Een klankschaalmassage kan je ook helpen. Omdat ons lichaam voor 80% uit water bestaat, worden de trillingen veroorzaakt door het geluid van de klankschaal door het lichaam geleid. Deze trillingen zorgen ervoor dat ons lichaam reageert op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam. De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen. De klankschaalmassage versterkt het zelf­genezend vermogen van het lichaam. Verdien jij ook een ontspannen lichaam en een opgeruimd hoofd? Maak dan een afspraak bij Praktijk Nikhita. Monique Koger biedt verder healing en reading aan, evenals oorkaars­behandelingen. Ook kun je bij Nikhita workshops volgen, alleen of met meerdere mensen.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply