Rate this post
 • Even helemaal tot rust komen…
  Rate this post

  Massagepraktijk Limetree is een kleinschalige praktijk aan huis. Bij de praktijk staat niet de tijd, maar jijzelf centraal. Je zult rust en aandacht ervaren, zonder tijdsdruk. Op de verwarmde massagetafel met een zacht achtergrondmuziekje kun je helemaal ontspannen en genieten van de massage met een geurige etherische olie.

  Wil je een hotstonemassage, ontspannings­massage, voetreflexmassage of zwangerschapsmassage? Misschien in combinatie met een paraffinepakking? Dit alles is mogelijk. Hieronder vind je tips en nieuwtjes over de praktijk.

  Gezichtsmassage
  Een ontspannen gezicht is een prettig gezicht! Kom genieten van deze zachte massage die het gezicht tot rust brengt en de huid een gezonde glans geeft. Een cadeau voor jezelf!

  Openingstijden
  De openingstijden van de praktijk zijn uitgebreid. De praktijk is niet alleen op alle avonden en vrijdag de gehele dag geopend, maar nu ook de gehele woensdag (van 9.00 tot 22.00 uur).

  Bodylotion / douchegel
  De geur van je favoriete massage-olie is nu ook verkrijgbaar als bodylotion en douchegel (douchegel € 10,99 / bodylotion € 14,99).
  Deze verzorgende producten zijn er in de geuren kokos, lavendel, rozen, sinaasappel / lemongrass, honing en lime.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply