fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Even lekker ontspannen

  Wanneer je geconfronteerd wordt met kanker, dan staat je wereld op z’n kop. Alle aandacht is gericht op je ziekte en niet meer op jou als mens, en de aanrakingen zijn medisch, zakelijk en vaak pijnlijk. Het is dan plezierig om op een niet-medische manier aangeraakt te worden, door middel van een ontspannende massage.

  Massage kan op een heel positieve manier bijdragen aan een beter gevoel. Massage ontspant namelijk de spieren, maakt de gewrichten, spieren en pezen soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van afvalstoffen zodat die het lichaam beter kunnen verlaten.
  De massage verbetert de kwaliteit van leven en helpt het contact met je lichaam te ­herstellen. Bovendien ondersteunt een massage het herstel, en kan die bijvoorbeeld pijn, slapeloosheid, vermoeidheid, angst, stress en depressie verminderen. De massagetechnieken zijn niet te zacht, maar ook niet te hard. Ze zijn afgestemd op jouw wensen, en na afloop van de massage zijn je spieren soepel.
  Door de behandeling kun je weer ervaren dat er meer is dan alleen je ziekte, en dat je ondanks alles toch nog kunt genieten. Met een ontspanningsmassage laad je je weer op! De massages en behandelingen worden gegeven in centrum Spiritual Balance in Strijen. ­Massages en behandelingen aan huis zijn ook mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply