Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even lekker ontspannen…
  Rate this post

  Jouw gezondheid is een groot luxegoed, en met een massage ondersteun je je gezondheid. Een massage zorgt niet alleen voor ontspanning en een vermindering van spierspanningen, maar verlaagt je bloeddruk en verbetert jouw slaap, en ook je stofwisseling verbetert.

  Verder gebeurt er hormonaal veel tijdens een massage, zodat angst, stress, spanning, pijn en depressieve gevoelens afnemen. Kortom: door een massage verandert er zoveel in je hormoon­huishouding, dat je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel zit. Je bent je door de druk van de aanraking weer bewust van je lijf en je energie gaat beter stromen.
  Ontspanningsmassage biedt jou ondersteuning bij het anders leren omgaan met je lichamelijke klachten. Hierdoor wordt er meer aan een structurele oplossing gewerkt, in plaats van tijdelijke pijnbestrijding. Dat gun je jezelf toch gewoon?

  Pauline Oudeman van Reiki- en massage­centrum de Witte Brug heeft de cursussen Klassieke ontspanningsmassage I & II gevolgd aan het KIOM Massage-Opleidings-Instituut. Ze heeft zich gespecialiseerd in deze vorm van massage en heeft er inmiddels jarenlange ervaring in. Voorafgaand aan de behandeling bespreekt ze je eventuele klachten met jou. Behandelingen vinden plaats op afspraak.

  Bij Centrum de Witte Brug kun je ook terecht voor Reiki, een Japanse behandelmethode waarbij de behandelaar via de handen energie doorgeeft. Het woord betekent dan ook ­‘universele levensenergie’. Reiki helpt de doorstroming van energie te herstellen om zo de energiebalans te versterken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply