Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Even lekker ontspannen

  Waarom zou je naar de schoonheids­specialiste gaan voor ontspanning? Het antwoord is simpel: aandacht voor jezelf, nergens aan denken en optimaal verzorgd worden. Met een ontspannende behandeling stap je even uit de hedendaagse drukte.

  Bij een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling hoort natuurlijk een massage, omdat de massage zeer gunstige invloeden op de huid en geest heeft. Massage is de oudste natuurlijke geneeswijze die we kennen.
  Bij een goede massage ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop. Dit is van groot belang voor de toevoer van de voedingstoffen en de afvoer van de afvalstoffen. Ook bevordert de massage de afvoer van lymfevocht, waardoor gifstoffen sneller het lichaam verlaten. Massage is dus goed voor de ontspanning van de spieren, en omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt, krijgt de huid ook betere en meer voedingstoffen, waardoor deze ook opknapt.
  Bij schoonheidssalon Margje kun je kiezen uit verschillende behandelingen, van ontspannende tot huidverbeterende. Een ontspannende behandeling kun je al boeken vanaf € 42,50.
  Alle behandelingen worden uitgevoerd door een deskundig, goed geschoolde schoonheidsspecialiste, die in het bezit is van diploma’s voor meerdere specialisaties, waaronder voor ­acne- en lymfedrainagebehandelingen, elektrisch ontharen en bindweefselmassage. Bindweefselmassages werken dieper in de huid, waardoor ze na het afvallen of bij ziekte of vermoeidheid zeer mooie resultaten voor de huid kunnen bieden. Denk hierbij ook aan de buikhuid en benen. Door de bindweefselmassages worden de collagene en elastine vezels opnieuw aangemaakt, en gaat de huid er strakker en frisser uitzien, en dat in een kuur van 6 weken voor € 120,-.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply