Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even niet meer ziek
  Rate this post

  Als je te horen hebt gekregen dat je kanker hebt, heb je veel aan je hoofd. ‘Wat gaat de toekomst mij brengen?’ ‘Slaat de behandeling aan?’ Ook loop je met vragen rond als ‘Waarom overkomt mij dit?’ Je voelt je boos en verdrietig. Stress en angst worden versterkt als je niet ook even op zoek gaat naar ontspanning. Ieder mens heeft dat nodig, verdient dat, en zeker in tijden van ziekte!

  Eerst kon jij je druk maken om een kapot gevallen beeldje of om een te heet gewassen kledingstuk, nu lijkt dat allemaal niet belangrijk meer. Je beseft hoeveel jouw leven waard is en hoe belangrijk het is om te genieten. Vergeet daarom niet om, ook in periode van ziekte, zoveel mogelijk te genieten. Juist in periode van ziekte… Dan kun je het ’t meest gebruiken!

  Omdat je het waard bent
  Alle vrouwen verdienen het om er verzorgd uit te zien, ook in een ziekteperiode! Bij de medewerkers van Beauty Sportief Joyce Golverdingen kun jij hiervoor terecht. Zij hebben veel ervaring op het gebied van huidverzorging tijdens en na chemotherapie. Zo kun je door middel van permanente make-up jouw gezichtsuitdrukking weer terugkrijgen. Als het lichaam zó hard moet vechten tegen verkeerde cellen, lijdt ons grootste orgaan hier het meest onder: onze huid.

  Het zijn de kleine dingen die het doen
  In deze periode is het sowieso nodig om je gedachten even te kunnen verzetten, bijvoorbeeld door een heerlijke behandeling te ondergaan. Echt even ontspannen! Een oppepper, zowel geestelijk als lichamelijk. De medewerkers geven jou ook tips en tricks over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen en opmaken. Joyce Golverdingen, eigenaresse van Beauty Sportief Joyce Golverdingen: ‘Vaak zijn het de kleine dingen die het doen. Kleine dingen die toch veel betekenen. Goed verzorgd, een beter gevoel! Daar zetten wij ons 100% voor in.’

  Wenkbrauwen, eyeliner en lippen
  Het aanbrengen van permanente make-up werkt als volgt: met een speciaal apparaat worden er fijne kleurpigmenten in de tweede laag van de opperhuid gebracht. De kleuren zijn optimaal afgestemd op je huid- en haartype. Na ongeveer drie weken kun je bij een volgende behandeling de permanente make-up eventueel wat laten bijwerken.

  Vakkundig en eerlijk
  Joyce is onder andere gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up, het geven van gezichtsbehandelingen, het toepassen van laserontharing en het aanbrengen van visagie. Zij is trots op haar veelzijdige team van spontane, gemotiveerde en professionele medewerkers, die samen met haar de zaak hebben gemaakt tot wat het nu is. Het team is continu bezig om alles eruit te halen wat erin zit: zij zijn altijd op zoek naar het beste voor de klant. Voor welke behandeling je ook kiest: bij Beauty Sportief Joyce Golverdingen kun je rekenen op vakkundigheid, productkennis en een eerlijk en goed advies!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply