Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en jouw hobby’s. Dan is het goed mogelijk dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  Altijd een verzorgd uiterlijk
  Heb je er genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft meestal ongeveer 2 jaar zitten en vervaagt heel langzaam. Permanente make-up is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Mooi oud worden
  Oud worden. We willen het allemaal. We willen het alleen niet in de spiegel zien… Er zijn verschillende methodes om móói oud te worden. Met botox of fillers kun je er nét wat beter uitzien! Of het nu gaat om het aanpakken van rimpels of een frons of afhangende mondhoeken: met botox of fillers zijn vaak mooie resultaten te behalen. Elke cliënt wordt zorgvuldig bekeken en krijgt aan de hand daarvan een advies. Het kan ook zijn dat de inschatting gemaakt wordt dat er geen goed resultaat te verwachten valt. Ook dat wordt dan eerlijk gezegd. De uitstraling van de cliënt staat altijd voorop, en de behandelingen worden daarop afgestemd.
  Vele klinische studies hebben bewezen dat ­behandelingen met botox en fillers veilig zijn. Al het ingespoten materiaal wordt na een bepaalde periode weer op een natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

  Peeling-time!
  Er zijn diverse peelings die jouw huid een boost kunnen geven! De TCA peeling is een doorbraak op het gebied van anti-aging. Je kunt het zien als een facelift zónder medische ingreep. Eerst wordt de huid gereinigd en daarna wordt er een speciaal zuur op de huid aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen. Het is een milde chemische peeling die een onregelmatige huid aanpakt. De peeling ‘dwingt’ de huid om een nieuwe huidlaag aan te maken, waardoor de huid egaler en mooier wordt.
  Deze peeling kan voor zowel het gezicht, de hals als het decolleté en de handen ingezet worden. Er is zichtbaar resultaat na één behandeling.

  Over DEES Skincare
  Het is de passie van huidspecialist Daisy ­Mastenbroek, de eigenares van DEES Skincare, om haar klanten te helpen om er beter uit te zien. Daarvoor biedt ze verschillende behandelingen aan, en geeft ze adviezen en tips. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van acne. De wens van de klant staat altijd voorop, en daarom luistert Daisy altijd goed naar wat zij wil, of hij natuurlijk, want ook mannen zijn welkom in de salon!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply