Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment helemaal voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het het hele jaar door druk met je werk, je gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  Er zijn allerlei behandelingen mogelijk, voor je gezicht, lichaam, handen en voeten.

  Gezicht
  We zijn niet allemaal gezegend met een perfecte gezichtshuid. Er kunnen allerlei soorten oneffenheden op zitten, zoals acne(littekens), gesprongen adertjes, vergrote poriën, rimpels, fijne lijntjes… Toch is het helemaal niet nodig om ermee te blijven rondlopen. De basis van een gezonde huid zit ‘m uiteraard in rust, regelmaat en gezonde voeding, maar toch kunnen we de natuur wel een beetje helpen. Met een gezichtsbehandeling kun je ervoor zorgen dat je gezichtshuid weer helemaal gaaf wordt.

  Lichaam
  Het wordt weer kouder buiten en eerder donker. ­Misschien krijg je niet te maken met een echte winterdepressie, maar een dipje en/of stress liggen wel op de loer. Wat is er dan beter dan een heerlijke massage om je te laten ontspannen en alle stress van je af te laten glijden? Even een pas op de plaats; even rust en tijd voor jezelf!

  Handen
  Je handen, met je nagels, zijn je visitekaartje. Het is dan ook geen overbodige luxe om extra aandacht aan je handen te laten besteden, zodat je perfect voor de dag komt en je je handen en nagels niet hoeft te verstoppen.

  Voeten
  Sta je er wel eens bij stil dat je voeten je dag in, dag uit je lichaam dragen en je overal naartoe brangen? Het is dan ook belangrijk om aandacht te besteden aan je onderdanen. Een pedicurebehandeling zorgt ervoor dat je voeten in prima conditie blijven.

  Na de behandelingen ga je als herboren weer naar buiten… Ervaar het zelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply