Rate this post
 • Even niet lekker in je vel?
  Rate this post

  We hebben allemaal wel eens een moment dat je niet lekker in je vel zit. Dan lopen dingen vaak niet zoals je wilt, ben je emotioneel uit balans, en vaak merk je dat je lichaam op dat moment ook niet helemaal functioneert zoals het zou moeten. Je lichaam en geest zijn uit balans!

  Hoe fijn zou het zijn als je deze disbalans zo even kunt opheffen? Voetreflextherapie kan je lichaam en geest hier een handje bij helpen; een ontspanningsbehandeling zorgt er bijvoorbeeld voor dat de energie in je lichaam weer goed gaat stromen. Zo’n behandeling is natuurlijk op het moment dat je erdoorheen zit altijd welkom, maar eigenlijk ben je dan wel al iets te laat. Het mooiste zou natuurlijk zijn als je lichaam helemaal niet meer uit balans zou raken.
  Door wekelijks, om de week of zelfs maar één keer in de maand een voetreflexbehandeling te ondergaan, kun je ervoor zorgen dat je lichaam en geest meer in balans blijven. Je bent dan preventief bezig; je zorgt ervoor dat opgehoopte energie weer gaat stromen, voordat deze schade aan kan richten. Luister naar je lichaam, negeer klachten niet.
  Voetreflextherapie is niet alleen heel ontspannend, het zorgt er ook voor dat kleine klachten niet groter worden en zelfs verdwijnen, en daarnaast heeft het op de lange duur een positief effect op de balans van lichaam en geest.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply