Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even opladen met een stoelmassage
  Rate this post

  December is de feestmaand, maar ook voor velen de drukste maand van het jaar. Je vliegt van kerstborrels naar de winkels voor cadeautjes. Tussendoor schrijf je kerstkaarten, plan je het kerstmenu en zorg je dat je familie het goed heeft. En dan kan die feestelijke maand je zomaar even te veel worden. Plan tijd voor jezelf in, al ruim van te voren en niet pas als het je te veel is.

  December is ook een goede tijd voor bezinning: wat heb je, wat zou je willen en voelt dat voor jou? Ontspanningsmassage kan je daar bij helpen. Bij POZitive is er aandacht voor de hele mens; voor lichaam en geest. Die twee hebben continu een wisselwerking op elkaar en het één kan niet zonder de ander. Harmonie tussen lichaam en geest is belangrijk en met behulp van massage ervaar je wat stress, piekeren of faalangst met je lijf doen. Samen kijken we daarnaar en wat je in (kleine) stappen kunt veranderen. Kleine veranderingen kunnen grote gevolgen hebben op hoe je je voelt. Het is goed om te kijken naar wat echt moet en wat je vooral wilt. Denk aan jezelf, want je kunt alleen goed voor een ander zorgen als het met jou goed gaat.
  In deze drukke tijd past de stoelmassage perfect. Je hoeft je niet om te kleden, de tijd wordt volop benut en voor rug-, schouder-, nek- en hoofdpijn leent de stoel zich perfect. Als je dan ontspannen de deur uitloopt, is je hoofd leger en vrijer om te genieten en ben je weer opgeladen voor alles wat nog komen gaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply