Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even tijd voor jezelf? Ga sporten!
  Rate this post

  Ook al valt het niet altijd mee om met een drukke baan en de zorgen voor je gezin tijd in te plannen voor jezelf, toch is het heel belangrijk. En alhoewel de verleiding groot is om tijdens dat soort momenten even lekker met een kop thee en een goed boek op de bank te kruipen, toch is het verstandig om tijdens die uurtjes actief te zijn. Ga sporten! Voldoende lichaamsbeweging is namelijk van vitaal belang.

  Bij Ursus zijn er verschillende manieren om aan je gezondheid te werken. Eén daarvan is fitness. Het is erop gericht je lichaam in een goede conditie te brengen én te houden. Bij fitness kun je ervoor kiezen om je uithoudingsvermogen te verbeteren of meer spiermassa op te bouwen. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig die je er alles over kan vertellen en je wegwijs kan maken op de apparaten.

  Duurzaam
  Cardiotraining is erop gericht om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Hierbij kun je gebruikmaken van roeimachines, loopbanden, fietsen en crosstrainers. Met het trainen op deze apparatuur ben je ook nog eens heel duurzaam bezig, want bij Ursus wekt het grootste deel van de cardioapparatuur stroom op dat aan het stroomnetwerk wordt teruggegeven.

  Natuurlijk werk je bij de krachttraining ook aan je conditie, maar daarnaast verstevig je er je spieren mee.

  Je zult ervaren dat je je door je wekelijkse trainingsuurtjes veel fitter gaat voelen en als bijkomend voordeel zit je letterlijk en figuurlijk ook nog eens beter in je vel. Zo kun jij je drukke leventje wel aan!

  Sauna
  Niets is zo lekker om na een rondje actief sporten even heerlijk te ontspannen in de sauna. Deze vind je bij Ursus in de kleedkamer en je mag er vrij gebruik van maken. Een bezoekje aan de professionele zonnestudio is ook beslist de moeite waard. Zo zie jij er op het strand straks niet alleen mooi strak uit, maar heb je ook alvast een lekker kleurtje.

  Kinderopvang
  Speciaal voor de sportende papa’s en mama’s beschikt Sportschool Ursus over een kinderopvang. Iedere doordeweekse ochtend tussen 8.30 en 11.30 uur kun je er je kleintje, mits het tussen de 6 maanden en 4 jaar oud is, onderbrengen. Terwijl jij even onbezorgd kunt sporten, wordt er goed op je kindje gepast. En is het schoolvakantie? Dan kunnen ook je oudere kinderen bij de opvang terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply