Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even weer helemaal opladen
  Rate this post

  Sta eens stil bij de volgende vraag: hoe vaak neem jij tijd voor jezelf? Echte quality time, helemaal voor jou alleen? Waarschijnlijk is dat minder vaak dan je zou willen. Je houdt dagelijks vele bordjes in de lucht en dat doe je met alle liefde. Als werknemer, als partner of als moeder. Maar soms wil je de boel de boel laten en heb je simpelweg behoefte aan wat aandacht voor jezelf. Even de stekker uit alle verplichtingen, je verstand op nul en je helemaal overgeven aan totale ontspanning. Om daarna weer volop energie en met een heerlijk ontspannen lijf en verzorgde huid je dag te vervolgen. Gun het jezelf; je verdient het!

  Mooi zo! Schoonheidsinstituut doet veel aan huidverbetering en anti-aging, met onder andere microdermabrasie en peelings. De behandelingen zijn erop gericht om jouw huid in topconditie te brengen en te houden. Heb je te maken met bijvoorbeeld rimpels of afhangende mondhoeken? Met botox of fillers zijn vaak mooie resultaten te behalen. Daarvoor is er elke maand een cosmetisch arts aanwezig in het instituut. Elke cliënt wordt zorgvuldig bekeken en krijgt aan de hand daarvan een advies. Jouw uitstraling staat voorop, en de behandeling wordt daarop afgestemd.

  Daarnaast kun je bij het instituut terecht voor behandelingen als epileren, wimpers en wenkbrauwen verven of bovenlip harsen. Hiervoor kun je ook vaak ‘last-minute’ terecht in het instituut.

  Opleidingen en trainingen
  Wil je ook werken in de schoonheidsbranche? Ook dan kun je terecht bij Mooi zo!. Sandra geeft les aan cursisten die het mooie vak van schoonheidsspecialiste willen leren. Zowel ANBOS-erkende opleidingen, met een landelijk erkend diploma, als privétrainingen op maat zijn mogelijk..

  Trendy make-upworkshop 
  Daag jezelf uit en leer in 2,5 uur hoe jij jezelf voortaan mooi kunt opmaken. Tijdens deze workshop leert Sandra jou alle tips, trucs en trends op visagiegebied. De groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Na afloop van de workshop ben jij helemaal klaar om thuis jouw eigen make-up te verzorgen. Voor iedere dag of voor een speciale gelegenheid: jij weet hoe het moet! Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  – Welke kleuren staan jou het mooist?
  – Wat zijn de trends van dit moment?
  – Hoe breng je make-up professioneel aan

  Na het volgen van deze leerzame en gezellige workshop kom jij voortaan altijd op je best voor de dag. En dat wil iedere vrouw!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply