Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even weer vrouw zijn en er niet ziek uitzien’
  Rate this post

  Als je je haar gaat verliezen, is dit niet zomaar iets. Haar is een belangrijk deel van ons uiterlijk. Je haar verliezen, om welke reden dan ook, is heel aangrijpend. Het dragen van een haarwerk is over het algemeen geen keuze, maar noodzaak om je beter en zekerder te voelen.

  Het allerbelangrijkste wat Haar op Maat haar klanten wil bieden is aandacht, tijd en vakmanschap. Als één van deze dingen ontbreekt, is een perfect eindresultaat niet haalbaar. Met deze ingrediënten maak je een haarwerk dat niet van echt te onderscheiden is.

  Met de modernste technieken en meer dan 30 jaar ervaring staan de medewerksters garant voor kwaliteit en stijlvolle haaroplossingen bij het maken van je haarwerk.

  De zaken zijn zó ingericht dat jij je op je gemak voelt en dat je privacy gewaarborgd blijft. Een persoonlijke ontvangst en begeleiding horen daar uiteraard bij. Een passend haarwerk laat mensen weer zelfverzekerd door het leven gaan. Je zelfvertrouwen terug dankzij een goed haarwerk: dat is het doel van Haar op Maat.

  Wil je informatie of advies over jouw haar en mogelijkheden, bel dan voor een geheel vrijblijvend consult. Wij werken op afspraak, zodat wij alle aandacht en tijd voor je hebben.

  Riene-Marie (49 jaar): ‘Hoe verwoestend is het om te horen dat je wederom borstkanker hebt! Je weet immers wat je te wachten staat. Maar hoe geweldig is het dan om te kunnen terugvallen op Haar op Maat Pelatti. De medewerkers leven enorm met je mee en meten met de grootste zorg een perfect haarwerk aan. Zij weten precies wat wel en niet bij je staat, nemen alle tijd en gaan kundig met je ziekte om. Het klinkt raar, maar ik vind het een uitje om bij Haar op Maat te zijn. Even weer vrouw zijn en er niet ziek uitzien. Ik heb nog nooit zoveel mooie complimenten over m’n haar gehad! Vol trots vertel ik dan dat ik een haarwerk draag. De verbijstering is dan enorm. Ik verlang weer naar mijn eigen haar, maar deze overbrugging is dankzij hen heel prettig en fijn geweest.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply