Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Everytime I dance I turn into a better version of me

  Dansen is dé manier om fit en gezond te worden en te blijven! Zumba is in de loop van de jaren steeds bekender geworden in Nederland. Wereldwijd genieten mensen van deze heerlijke dans-/ fitnessworkout. Deze uit Amerika afkomstigde workout is in de loop der jaren veel verder doorgegroeid. Naast de heerlijke zomerse latinklanken worden nu ook hedendaagse muziek en dansstijlen uit alle wereld­delen toegepast. Van latin tot popmuziek, van bhangra tot hiphop of dancehall. Dit maakt Zumba zo uniek!

  Wel eens een sport meegemaakt waarin je jezelf verliest in de muziek? Met Zumba van Melanie in Motion ga je het meemaken. Bij het horen van de eerste muziektonen word je opgepakt door de aanstekelijke energie van Melanie Wesseling, en de heerlijke muziekklanken doen je vergeten dat je aan het sporten bent. De coolingdown die elke les live wordt verzorgd, maakt dat het een unieke sportervaring is. Zumba bij Melanie in Motion is een feestje!

  Snel weer in vorm
  Via de begeleiding van Melanie Wesseling kun jij jouw afslankdoelen in korte tijd bereiken. Zumba is uitermate geschikt voor mensen die willen afslanken en meer spierkracht willen ontwikkelen. Melanie is, behalve instructrice, ook gewichtsconsulente en kan ondersteuning bieden rond voeding en lifestyle.

  Dansen tegen hart- en vaatziekten
  Aandoeningen van hart en bloedvaten worden ook wel ‘cardiovasculaire aandoeningen’ genoemd. Ze worden gewoonlijk ingedeeld in hartziekten en perifere vaatziekten. Hartziekten zijn aandoeningen van het hart en de bloedvaten die de hartspier van zuurstof voorzien. Perifere vaatziekten hebben betrekking op de bloedvaten in de armen, benen en romp (behalve de bloedvaten die het hart zelf van zuurstof voorzien). Aandoeningen van de bloedvaten naar de hersenen zijn bijvoorbeeld een CVA en ‘beroerte’. Door gezond te bewegen pomp je op een gezonde manier je bloed door jouw lichaam. Omdat het bloed gezuiverd moet worden van vieze en schadelijke stoffen zorgt een goede bloedsomloop ervoor dat je bloed goed de nieren bereikt. Het zuiveren van het bloed gebeurd namelijk in de nieren. Onder andere dansen is een goede vorm om je bloedsomloop te bevorderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply