Rate this post
 • Examens voorbij? Tijd voor een mooie beloning!
  Rate this post

  Nog even en dan zitten de eindexamens er weer op, oftewel tijd voor een mooie beloning! En wat is er een mooier cadeau dan je zoon of dochter een leuke persoonlijke fotoshoot bij Fotostudio Barendrecht te schenken? Sowieso is dat al een bijzondere ervaring, maar het is natuurlijk ook een prachtige herinnering voor hem of haar én voor de ouders.

  Een fotosessie betekent allereerst gerichte aandacht en voldoende tijd voor ieder model. Tijdens zo’n fotoreportage kan hij/zij namelijk op vele manieren geportretteerd worden. Denk daarbij aan stoer, sportief, romantisch of gewoon mooi naturel. ‘Vooraf bespreken we daarom rustig alle wensen door, gezellig onder het genot van een welkomstdrankje’, vertelt Mariska van Fotostudio Barendrecht. Vervolgens vertelt ze de do’s en don’ts van poseren, waardoor het model zich meteen voor de camera op zijn of haar gemak zal voelen. Wederzijds vertrouwen tijdens de fotosessie is belangrijk en gaat tenslotte hand in hand met de gewenste spontaniteit. Dat is voor Mariska hét uitgangspunt om je te laten stralen.

  Visagie
  Natuurlijk kun je ervoor kiezen de fotoshoot uit te breiden met een mooie make-up, die verzorgd wordt door een professionele visagiste. Dat is dan vooral een extra verwennerij voor je dochter. Het is echter geen must, want juist de natuurlijke uitstraling, het plezier en de overtuiging van ‘Ik mag er zijn zoals ik ben!’ vindt Mariska juist zo bijzonder om te mogen vastleggen.

  Levensfotograaf
  Voor veel particulieren is Mariska inmiddels hun zogenaamde ‘levensfotograaf’ geworden; een status waar zij na 10 jaar intensief fotograferen van allerlei persoonlijkheden en gebeurtenissen apetrots op is. Klanten die eenmaal bij haar in de studio zijn geweest, komen doorgaans terug zodra zich een nieuwe levensfase aankondigt. Niet alleen waarderen deze klanten haar persoonlijke begeleiding en werkwijze, ook erkennen zij allen de waarde van professionele fotografie. Geen onvolmaakte foto-opnames die alleen als doel hebben om volume te leveren. Immers, zegt Mariska: ‘Waarom zou je voor een dure foto-CD met 100 foto’s betalen als het merendeel niet aan je wensen voldoet?’ Kies je voor Fotostudio Barendrecht, dan weet je dat je voor kwaliteit kiest en alleen de kosten draagt voor je allermooiste en leukste koestermomenten. Dit in tegenstelling tot snapshots die vaak ergens op een smartphone staan en vervolgens verloren kunnen gaan.

  Recensies
  Benieuwd of een fotosessie iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje op de website van www.fotostudio-barendrecht.nl en lees de positieve reacties in het gastenboek.

  Een fotosessie is al vanaf € 95,- verkrijgbaar op basis van 1 vol uur fotografie, nu inclusief een prachtige vergroting op een fraai houten fotoblok.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply