Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Exclusieve bruidstaarten, altijd vers en bijzonder
  4/4 - (1 stemmen)

  Je hebt de hele bruiloft geregeld: een chique locatie, een prachtige trouwjurk, een vakfotograaf… En dan wil je natuurlijk ook dat de bruidstaart bijzonder is! Het maken daarvan laat je dus over aan een professional.

  JEtaarten is gespecialiseerd in smaak en beleving en heeft een herkenbare eigen romantische stijl. Eigenaresse Judith Emmelkamp ontwerpt de look en de eigen smaak van jullie bruidstaart in haar studio in Purmerend. Onder het proeven jullie over de trouwdag, jullie voorkeuren en wat voor wensen jullie hebben. Dat vertaalt Judith naar een een schets die jullie later digitaal ontvangen, zodat je een indruk van je bruidstaart krijgt. Het is mogelijk om ’s avonds en in de weekenden af te spreken voor een bruidstaartproeverij.

  Pure producten
  Het is natuurlijk belangrijk dat een taart er mooi uitziet, maar het belangtijkste is dat de taart ook lekker smaakt! Judith werkt met pure en verse producten, en creativiteit staat voorop in kleur, smaak en uiterlijk. Uiteraard is het mogelijk om jullie taart te bezorgen. Alles is bespreekbaar.

  Mogelijkheden
  JEtaarten verzorgt ook jullie totale bruidscatering, kleine bruidstaarten, sweettables, ‘high tea’s’, cupcakes, cakes in a jar enzovoort. Ook is JEtaarten er voor workshops in grote of kleine groepen en kinderfeestjes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply