Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Extra voedingsstoffen innemen kan helpen
  Rate this post

  Wist je dat je huid je grootste orgaan is? Je huid doet meer voor je dan je misschien denkt. Zo beschermt je huid je tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf én is je huid is een belangrijke warmteregelaar. Het is dus belangrijk dat je er goed voor zorgt.

  Je huidconditie wordt beïnvloed door allerlei factoren, zoals onder andere stress, ziekte, medicijnen en zon. Mocht je huid er minder goed uitzien, dan is het belangrijk om die te ondersteunen; niet alleen van buitenaf (door bijvoorbeeld huidverzorgingsproducten), maar ook van binnenuit, namelijk door gezonde voeding. Omdat onze voeding tegenwoordig minder voedingsstoffen bevat dan vroeger, kan het verstandig zijn om je huid te helpen door extra voedingsstoffen in te nemen. Dat kan bijvoorbeeld door supplementen met vitamine C. Naast dat deze vitamine je afweersysteem verhoogt en je bloedvaten gezond houdt, zorgt het voor de collageenaanmaak in je huid. Zo behoud je een stevige en gezonde huid. Wanneer je een vitamine C-boost nodig hebt voor je huid, kun je (daarbij) ook kiezen voor een ampullenkuur van 7 dagen. Een ampul kun je gebruiken onder je dag- of nachtverzorging.

  Natuurlijke producten
  Schoonheidsspecialist Jeannette Louwenaar werkt met merken en producten die zoveel mogelijk samengesteld zijn op natuurlijke basis. Merken ook waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. Eerder koos ze hiervoor al voor Inspira Cosmetics en Natuurkracht Cosmetica, en onlangs heeft ze een nieuw merk toegevoegd in haar salon, namelijk Beyuna. Dit merk biedt hoogwaardige (clean label) supplementen en lifestyleproducten die mens- en natuurvriendelijke ingrediënten bevatten. Jeannette: ‘Met deze 3 merken kan ik mooie combinaties maken voor huidverzorging van binnen en buiten!’

  Over FinneFleur
  Jeannette heeft ruim 25 jaar ervaring als schoonheidsspecialist en pedicure. Hierbij is ze altijd op de hoogte gebleven via de brancheorganisaties en vakliteratuur, ze en volgt regelmatige cursussen. Sinds 2016 heeft ze haar eigen ruimte in de voormalige bibliotheek in Stiens, waar meerdere ondernemers hun krachten bundelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply