Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Extra vrouwelijk, ook ‘s nachts

  In het najaar kunnen we weer genieten van de gezellige, knusse avonden. Heerlijk op de bank met de kaarsjes aan en een kop thee in je handen.
  We trekken dan vaak een ‘kloffie’ of een huispak aan dat vooral comfor­tabel zit. Maar waarom zouden we ‘s avonds en ‘s nachts ophouden met er mooi uitzien?

  Voor veel vrouwen is het dragen van mooie, comfortabele nachtmode een beleving. Geluksmomenten zitten vaak in kleine dingen. Wanneer je er verzorgd uitziet, voel je je niet alleen een stukje gelukkiger, maar het doet ook veel goeds met je zelfbeeld! Het dragen van mooie nachtmode, zowel op de bank als in bed, geeft net die extra vrouwelijkheid.

  Christianne Lingerie richt zich momenteel op nachtmode voor in het najaar. Je kunt dan denken aan mooie,
  luxe nachtkleding in de vorm van verschillende soorten pakken. De pakken zijn ook draagbaar voor in je vrijetijd. Christianne Lingerie heeft onder andere de merken Pip ­Studio, Essenza Home, Mey, Cyell en het italiaanse merk Solo Per Me. De kleding is van kwalitatief fijne materialen, zoals zacht en fijn katoen. De micromodalstoffen zorgen ervoor dat de kleding langer mooi blijft en de kleur niet vervaagt door het wassen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply