Rate this post
 • Facelift zonder operatie!
  Rate this post

  Wanneer we ouder worden, ontkomen we er niet aan: onze huid wordt slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Natuurlijk wil jij er goed blijven uitzien. Toch gaat het veel vrouwen (én mannen) te ver om nu hun toevlucht te zoeken tot een bezoek aan de plastisch chirurg voor een facelift. Ben jij ook zo iemand die liever niet wil dat er in je huid geprikt of gesneden wordt, dan is er goed nieuws voor jou!

  Bij de plasma lifting techniek verdampen we ongewenst huidoverschot. Het verstrakkend effect blijft ook na de behandeling nog steeds werkzaam. De huid wordt gelift en verstrakt zonder dat er gesneden of gehecht hoeft te worden. Jeanette Cordes, specialist in anti-aging, legt uit: ‘Plasma heeft een direct liftend en verjongend effect, dat ook op langere termijn behouden blijft. De behandeling met plasma stimuleert ook de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en doordat het bindweefsel geherstructureerd worden, krijgen de behandelde zones een extra boost in stevigheid en volume. In de meeste gevallen is één behandeling voldoende om het gewenste resultaat te bereiken.’

  Ooglift
  Eén van de toepassingen van plasma lifting is het aanpakken van overhangende oogleden. Overhangende oogleden ontstaan door verslapte huid. De huid van de oogleden is heel dun, en als je ouder wordt, verliest de huid haar elasticiteit. Hierbij verslapt het onderhuidse bindweefsel.
  Jeanette: ‘Als je overhangende oogleden hebt, zie je er vermoeid uit, krijg je steeds meer moeite met het aanbrengen van je make-up of voelen je oogleden zwaar. Die klachten kunnen van cosmetische aard zijn, omdat je het gewoon niet mooi vindt staan, maar het kan ook medisch worden, wanneer die huidflapjes zó ver over je oogleden hangen, dat ze je zicht belemmeren. Met plasma lifting kan dit verbeterd worden. Door deze ooglidcorrectie zie je er gelijk veel beter uit en je hebt er jarenlang plezier van!’

  Toepassingen
  De plasma-behandeling is prima geschikt voor:
  – bovenooglidcorrectie
  – onderooglidcorrectie
  – kraaienpootjes frons
  – liplift
  – neus-lippenplooi
  – ‘aardbeienkin’
  – halslift
  – wanglift
  – oorplooilift
  – pigmentvlekken

  Over Esther’s Choice
  Jeanette Cordes van Esther’s Choice is anti-agingspecialist. Al 16 jaar gaat ze voor het maximale resultaat voor haar klanten. Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Daarmee krijg je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen welke producten en behandelingen voor jou het beste zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply