Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fall in love with the skin you’re in
  Rate this post

  De winterperiode is dé ideale periode om een peeling te ondergaan! Er is weinig zonkracht, dus je huid heeft alle ruimte om te herstellen. Zo kun je fris en stralend het voorjaar ingaan!

  De huid is het omhulsel van je lichaam. Maar dat niet alleen: het is de eerste verdedigingslinie tegen schadelijke invloeden vanuit je omgeving. Het is daarom van groot belang om je huid goed te verzorgen. Doe dit in samen­werking met de huidspecialist, want zij kan jouw huid onderzoeken en een persoonlijk behandelplan opstellen. Een mooie huid begint met een gezonde huid!

  Doeltreffende aanpak
  Peelings zijn vaak een onderdeel van een huidverbeterende behandeling, en dat is niet voor niets. Peelings zijn namelijk doeltreffend in het aanpakken van huidproblemen en het boosten van jouw huid. Een peeling stimuleert de celdeling van de huid en daardoor verbetert de structuur van de huid. Oneffenheden en kleurverschillen in de huid worden minder zichtbaar. Ook wordt er nieuw collageen aangemaakt en dat is goed nieuws, want collageen is een superstof die jouw huid elastisch en strak houdt. De peelings bij een huidspecialist zijn effectief, bevatten hoogwaardige werkstoffen en worden door een expert uitgevoerd. Zo weet je zeker dat de behandeling goed gebeurt, en je het maximale resultaat behaalt.

  Voor iedere huid een aanpak
  Er bestaan verschillende peelings voor verschillende huidproblemen. Wanneer je last hebt van pigmentvlekken, kun je bijvoorbeeld de Lightening Lift Peel ondergaan. Deze peeling heeft een remmende werking op de vorming van pigment in de dieper gelegen lagen van de huid.
  Heb je last van acne? De Acne Lift Peel is een combinatie van salicylzuur en glycolzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat het teveel aan talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen, én voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. Kortom, peelings bieden voor iedere huid wat wils!

  Thuisproducten
  De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Cosmeceuticals zijn een combinatie tussen cosmetica en farmaceutica en kunnen ten opzichte van cosmetica een dieper niveau in de huid bereiken. Met IMAGE Skincare kunnen specifieke huidproblemen zoals rosacea, acne, pigment en huidveroudering effectief worden behandeld. Op deze manier wordt de huid gezond gehouden, en het verouderingsproces vertraagd. Bij pigmentvlekken is het ook van belang dat je een dagcrème met SPF (sun protection factor) gebruikt. Blootstelling aan zonlicht kan de huidverkleuringen erger maken. Start je dag dus altijd met een crème met SPF.

  Leeftijd van de huid’
  Wanneer je op zoek bent naar een fijne salon die gespecialiseerd is in huidverbeterende behandelingen, kun je terecht bij Dermage Skinclinic Nootdorp. ‘Dermage’ staat voor ‘leeftijd van de huid’. Eigenaresse Joke Mokveld geeft aan: ‘Anti-aging: dat is wat wij doen. Met de juiste zorg voor jouw huid vandaag, kun je ervoor zorgen dat je er morgen jonger uitziet dan gisteren. Mooi natuurlijk ouder worden met een gezonde én stralende huid’. Dermage Skinclinic Nootdorp heeft diverse behandelingen om jou van jouw huidproblemen af te laten komen. Bij de salon bestaan geen standaard behandelingen. Jouw wensen en huidconditie spelen de belangrijkste rol bij de keuze van de behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply