Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat heeft jouw huid nodig om te stralen?
  Rate this post

  Heb je wensen om iets aan je huid te verbeteren of heb je last van een bepaald huidprobleem, en twijfel je eraan of er iets tegen te doen is? Wil je meer weten hoe je huid kan voeden van binnenuit of wat aan je gewicht doen? Ga dan naar de Grote Open Dag van Beauty All in Huid & Lifestyle center op zaterdag 25 maart! 

  Tijdens de open dag kun je onder andere te weten komen wat er allemaal mogelijk is voor een mooie stralende huid. Heb je bijvoorbeeld last van een verslapte huid met fijne lijntjes en rimpeltjes, cellulite, acne, rosacea, couperose of pigmentvlekken, dan kun je kennismaken met behandelmethodes en voedingsadviezen die het probleem van binnen en van buiten kunnen aanpakken. Ons aanbod is heel breed, en we kunnen veel! Mirjam en ik hebben het afgelopen jaar de opleiding tot orthomoleculair huidspecialist met succes gevolgd. Als er een goede balans is tussen voeding, ontspanning en huidverzorging, halen we veel betere resultaten. Een mooie stralende huid start immers van binnenuit. We werken alleen met behandelmethoden die ook echt zichtbaar resultaat geven.

  Begeleiding bij afslanken
  Maar Beauty All in is er ook voor klanten die te maken ­hebben met overgewicht en willen afslanken. Het center werkt hiervoor met PowerSlim, een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Je hebt hierbij zes eetmomenten per dag, waardoor je geen honger krijgt. Je maakt deels gebruik van de producten van PowerSlim, met een groot aanbod Het is heel variërend van toast, soep, muesli, broodjes, repen en pasta tot heerlijke smoothies, desserts en zelfs cappuccino. Elke dag maak je ook twee maaltijden klaar met verse groenten en vlees of vis. Belangrijk bij de methode is de begeleiding door de professionals van Beauty All in, zodat je resultaat krijgt en ook op gewicht blijft. Tijdens de Grote Open Dag kun je kennismaken met PowerSlim en te weten komen of de methode iets voor jou is. Ook kun je tips krijgen voor een gezonde leefstijl.

  Het wordt verder een heel gezellige dag! Je kunt kennis­maken met ons team en het center en je kunt je vragen stellen over je huid of je gewicht. Verder kun je make-adviezen krijgen, en er zijn proeverijtjes. Je bent van harte welkom! De Grote Open Dag is van 12.00 tot 15.30 uur.

  So-Up
  Maar er valt nog veel meer te beleven op deze dag. Een van deze spectaculaire behandelingen die wij laten zien op deze dag is een ‘facelift zonder operatie’ met de So Up Reloaded. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van een strakkere en stralende huid. Dit apparaat heeft een vijfvoudige werking. Door lymfe­drainage wordt de huid van binnenuit ­gereinigd van afvalstoffen. Door de bindweefselmassage wordt de huid gestimuleerd en doorbloed. Door radiofrequentie en ultrasound met fotodynamisch licht worden alle ­cellen gestimuleerd om nieuwe bindweefselcellen aan te maken, waardoor zich nieuwe collageen en elastine vezels vormen. Het gevolg is dat de huid meer energie krijgt en er voller en stralend uitziet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply