Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Feel good na een powerles Zumba
  Rate this post

  We zijn tegenwoordig heel druk en vliegen van hot naar her zonder ook maar even een moment voor onszelf te nemen en te genieten. Veel mensen hebben dan ook veel last van stress of zijn erg vermoeid. Lange dagen op het werk, en dan tussendoor ook al het geregel voor de kinderen en je huishouden.

  Het is belangrijk om een moment voor je zelf te creëren. Wist je dat dansen een goed middel is om alles even los te laten? Met een lesje Zumba krijg je niet alleen meer energie, maar je haalt ook voldoening uit de intensieve dans-/ fitnesstraining en voelt je daarna als herboren.

  Verlies jezelf in de muziek
  Vanaf het eerste moment dat de muziek start, word je opgepakt door de aanstekelijke energie van Melanie Wesseling, en de heerlijke muziekklanken doen je vergeten dat je aan het sporten bent. De cooling-down die elke les live wordt verzorgd, maakt dat het echt een unieke sportervaring is. Zumba by Melanie in Motion makes you happy!

  Afvallen
  Soms zitten we niet lekker in ons vel. Menig vrouw komt na een heerlijke zomervakantie terug maar kijkt ontevreden naar de cijfers van de weegschaal. Wil jij misschien ook afvallen? Bij Melanie in Motion kun je op een gezonde manier kilo’s afvallen. Wij maken geen gebruik van shakes of supplementen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en onbeperkte deelname aan Zumba. Ook is deelname aan outdoortrainingen en mindfullness-trainingen mogelijk. Deze begrippen vormen de basis van je nieuwe healthy lifestyle. Verder regelmatig en gezond eten, wel liefst 5 of 6 keer per dag. Je ontvangt op maat gemaakte menu’s, waar het hele gezin gewoon van kan mee-eten.

  Wil jij ook eens kennismaken met de Zumba-lessen van Melanie in Motion? Maak dan gebruik van de kennis­makingsmaand (1 maand onbeperkt Zumba) voor slechts € 35,-.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply