4/4 - (3 stemmen)
 • Feeling good this summer?
  4/4 - (3 stemmen)

  Ik ben Monique van Heumen en mijn praktijk Puur4jou! staat voor ‘je lekker voelen, relaxt en fit zijn’. Mijn doel is om de klanten beter de deur uit te laten gaan dan hoe ze gekomen zijn. Ik combineer voedingsadviezen met massage en adem- en ontspanningsoefeningen en coaching. Hiermee bereik je het beste resultaat. Dat is het unieke aan mijn praktijk.

  Ik werk vanuit het idee dat lichaam en geest samenwerken. Voel je je mentaal lekker, dan volgt het lichaam vanzelf en andersom. Wie goed met stress kan omgaan, genoeg ontspanning neemt en ook nog eens gezond eet, voelt zich het best.
  Je hebt vast wel eens een dieet gevolgd. Werkt dit op de lange termijn? Nee dus. Wie veel stress heeft en ook nog eens slecht slaapt, heeft een grote kans om aan te komen, want dit verstoort je stofwisseling. Wat werkt wel? Verandering van je gedachten, gedrag, stress beperken, genoeg ontspanning nemen. Ik leer je wat gezonde voeding is en wat jouw valkuilen zijn. Resultaat: je verliest 0,5 tot 1 kg per week. Verder krijg je tips over wat er gebeurt in je lichaam, zodat je meer kennis krijgt over de werking van voeding. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een Powerplate (dit werkt intensiever dan gewoon sporten). Op deze manier blijf je ook later goed op gewicht!
  Sinds kort heb ik de luxe van een infraroodpaneel in mijn praktijk. Tijdens een ontspanningsmassage lig je onder dit paneel. Waarom infrarood? Omdat deze warmte heel diep doorwerkt in je spieren en gewrichten. Het werkt vooral goed voor mensen met reuma, artritis en dergelijke. Ook versterkt het je immuunsysteem.
  Zin in een relaxte en gezonde zomer? Maak dan gauw een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply