Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Feeling Well Fair op 5 en 6 september
  Rate this post

  Op zaterdag en zondag 5 en 6 september 2015 houdt Creatief Centrum Inside Out ter ere van zijn elfjarig bestaan de OpenDeelDeurDagen met de ‘Feeling Well Fair, Be Inspired!’. Een inspirerende dag die je niet mag missen!

  Op deze dagen zullen de deuren weer openstaan van de verbouwde boerderij Joie de Vivre van Creatief Centrum Inside Out in Zwolle aan de Brinkhoekweg 2 te Zwolle / Aalanden. Deze open dag met fair staat in het teken van lekker leven, inspiratie, spiritualiteit, genieten en ervaren.

  Voelen en ervaren
  De fair heeft als basis de piramide van Maslow, maar dan vertaald naar nu, dus gezondheid, genieten en ontdekken, maar vooral voelen en ervaren. De bezoeker maakt op een ontspannen en zeer toegankelijke manier kennis met diverse exposanten die passen binnen de thema’s van eten en drinken, mode, uiterlijke verzorging, (gezins)leven, werken, gezondheid, ontspanning, creativiteit, bewustzijn en spiritualiteit.

  Workshops
  De levensgenieter die wil blijven ontdekken, ontwikkelen en genieten, maar zich bovenal wil laten inspireren op alle fronten van het leven, mag deze fair absoluut niet missen! Denk aan een gezondheids- en kindercoach, een mediumconsult, creatieve workshops zoals schilderen met bijenwas, textielworkshopjes, healingmethodes, biologische hapjes en zoveel meer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply