Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fit in 20 minuten per week
  Rate this post

  fit20 is een korte maar intensieve fitnesstraining. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: high intensity training. Kort maar krachtig. Een fit20 training duurt 20 minuten en je doet het één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van jouw personal trainer.

  Iedereen die individuele aandacht, kwaliteit en service wenst, voelt zich prettig bij fit20. Wij hebben relatief veel ondernemers, managers en (zelfstandige) professionals als klant. Als je te weinig tijd hebt om te sporten of een stok achter de deur nodig hebt om te gaan trainen, is fit20 een uitkomst. Als je lichaam wat achteruit gaat of je iets gestroomlijnder wilt worden, heb je baat bij fit20.
  Doe je al een sport, dan verbetert de fit20 training je ­prestaties. Als je juist helemaal geen sporter bent, zul je door fit20 met een minimale tijdinvestering fitter worden. Iedereen, ongeacht leeftijd en conditieniveau, kan met fit20 beginnen.

  Resultaten
  Na een paar trainingen heb je meer energie en je wordt ­fitter. Spieren worden sterker en je conditie verbetert. Je gaat er beter uitzien en wordt gezonder. Je hebt minder last van rugklachten of blessures. De stofwisseling verbetert en het vetpercentage neemt af. De bloedsuikerspiegel stabiliseert en botten worden steviger. Je hormonale systeem werkt beter, en dat heeft een anti-verouderingseffect. Je afweersysteem versterkt en je bestrijdt stress. Je krijgt een goed humeur. Je hebt meer tijd om leuke dingen te doen.

  Wat doet de personal trainer?
  De rol van de personal trainer staat centraal binnen fit20. Die zorgt ervoor dat jij effectief, prettig en probleemloos resultaat behaalt. Uit onderzoek blijkt telkens weer dat personal training voor betere resultaten zorgt dan individueel trainen. Daarnaast vermindert het trainen met een fit20 personal trainer de kans op blessures.

  Oordeel zelf
  Kom langs bij de studio in Gouda voor een gratis ­kennismakingstraining!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply