Rate this post
 • Fit in 30 minuten
  Rate this post

  Je vindt het belangrijk om gezond te blijven. Maar je hebt weinig tijd en zin om elke week uren kwijt te zijn aan sporten.

  Bij hart for her doorloop je in 30 minuten een compleet circuit met aandacht voor je conditie, spieren en gewicht. Je komt binnen wanneer het jou uitkomt en start onder begeleiding met trainen. Vergis je niet: in een half uur kun je veel doen!

  Voordelen hart for her
  hart for her is een interval-circuittraining waarin spierversterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij hart for her wisselen krachtstations en aerobicstations elkaar af op gezette tijden. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig voor de gewrichten. Iedereen van elke leeftijd kan dit circuit op haar eigen niveau doen. Je hoeft de apparaten niet in te stellen in hoogte of met gewichten, zodat je meteen kunt starten.

  Sporten met plezier
  Sporten bij hart for her is leuk! Het verveelt niet omdat je snel van toestel wisselt, omdat je het samen met anderen doet en omdat er muziek speelt. Je hoeft nooit te wachten. Je kunt altijd doorgaan omdat iedereen ­tegelijkertijd doorschuift.

  Hydraulische apparatuur
  hart for her maakt gebruik van hydraulische weerstand. Dit is te vergelijken met de weerstand van water tijdens zwemoefeningen. De apparatuur zorgt voor een veilige aangepaste weerstand. Jouw tempo bepaalt de zwaarte van jouw training. Je duwt en trekt, in tegenstelling tot het neerzetten en tillen van gewichten. Dit vermindert de kans op blessures en spierpijn. Deze manier van oefenen helpt de botstructuur te verbeteren en bevordert de stabiliteit van de gewrichten. Heel anders dan je gewend bent in een gewone sport- of fitnessclub.

  Waarom voelt sporten bij hart for her zo lekker? Omdat het je energieniveau en je uithoudingsvermogen verhoogt, in slechts 30 minuten. Dat merk je al snel in het dagelijks leven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply