Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fit en gezond het jaar door
  Rate this post

  We zijn alweer een eind gevorderd in het nieuwe jaar, en zeg eens eerlijk: ben je nog steeds aan het sporten? Of ben je alweer afgehaakt? Als je een slechte conditie hebt en je je elke dag energieloos voelt, denk dan eens aan een personal trainer! Personal training zorgt ervoor dat jij eindelijk het gewenste resultaat gaat behalen dat je zo graag zou willen.

  Een goede gezondheid, met een gezond gewicht, is belangrijk. Die bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt. Wie regelmatig beweegt of aan sport doet, ontdekt dat die meer energie heeft, beter tegen stress kan en hogere prestaties levert.
  Een personal trainer is een specialist in een goede gezondheid, en biedt uitdagende en gevarieerde trainingen, die helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijkheden. Natuurlijk houdt de personal trainer rekening met eventuele fysieke beperkingen of ziektes.

  De juiste mentaliteit
  Voordat je het traject ingaat, is er eerst een uitgebreide intake, waarin onder andere aan bod komt wat je doel is en wat je er tot nu toe van heeft weerhouden om je doel op eigen kracht te bereiken. Het psychische aspect is namelijk ook belangrijk, en je moet wel de juiste mentaliteit hebben om je doelen te halen. Personal training is niet vrijblijvend: jouw personal trainer is ook jouw stok achter de deur! Op basis van de intake stelt je personal trainer een programma op maat op. Elke training is weer anders, zodat je er plezier in houdt.

  Voeding
  Goed en voldoende bewegen voor een gezond en slank lichaam is één, maar voeding is minstens zo belangrijk, met voldoende groente, fruit, vezels en drinken. Het aanpassen van je voeding is dan ook een essentieel onderdeel van de begeleiding. Ook de afwisseling in wat je eet is een aandachtspunt.

  Wil jij ook onder professionele begeleiding werken aan jouw gezondheid, of eindelijk je ideale gewicht bereiken? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply