Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fit en slank in 20 minuten!
  Rate this post

  Sporten en bewegen zijn super belangrijk. Dat weten we allemaal. Maar waar haal je de tijd, én de zin, vandaan om drie keer in de week in de sportschool te staan zwoegen om je beoogde doelstellingen te realiseren? Je ziet het plaatje helemaal voor je, maar hoe krijg je dat in hemelsnaam voor elkaar?

  EMS (Electro Muscle Stimulation) Training is een effectieve, tijdbesparende manier van trainen. Bij de EMS Training krijg je een pak aan met elektroden die acht verschillende spiergroepen stimuleert. Hierdoor wordt meer dan 90% van de spiervezels aangespannen. Bij een reguliere krachttraining is dit gemiddeld 50% van de spiervezels. Hierdoor kun je in 20 minuten de intensiteit van een reguliere training van 3 uur uitoefenen. Deze vorm van trainen is zeer geschrikt voor zowel recreatieve sporters als topsporters. Bodytec Point verzorgt zowel conditie-, boks- als krachttrainingen. De training wordt te allen tijde begeleid door een personal trainer.

  Personal training
  Bodytec Point biedt ook personal training aan. Dit zijn sessies van 1 uur waarbij je specifiek aan je doelen kunt werken door middel van conditie-, kracht- en behendigheidstraining. Hierbij worden regelmatig lichaamsmetingen afgenomen om je voortgang zorgvuldig te kunnen bijhouden. Ook kunnen de trainers advies bieden op het gebied van voeding, supplementen en blessures.

  Trainen op je eigen niveau
  Samy Sidi Mabrouk van Bodytec Point: ‘EMS is geschikt voor iedereen, van jong (vanaf 18 jaar) tot oud. Iedereen, of die nu recreatief sporter is of topsporter, kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Dit onderscheidt Bodytec Point van andere EMSstudio’s. Bij Bodytec Point kun je de EMS Training individueel of met iemand anders doen. Hierdoor heb je de volledige aandacht en kunnen wij de training aanpassen aan jouw persoonlijke doelen en niveau. Wij nemen regelmatig een body-analyse af om jouw voortgang bij te houden. Ook bieden wij een voedingsprogamma aan. Op deze manier maken we jouw transformatieproces compleet!’

  Wil jij jouw doelen behalen? Neem dan vandaag nog contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply