Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Fit en vitaal het jaar afmaken!

  Wil jij ook graag afvallen, maar zakt de moed je al snel in de schoenen? Wil jij wél afslanken na de zomer en fit en vitaal het jaar afmaken? Soms heb je als vrouw, wat sporten betreft, iemand die jou inspireert naar verandering! Ook wil jij natuurlijk op jouw eigen niveau kunnen trainen en keuze hebben uit informatie en trainingen die bij jouw situatie passen. Wil jij afvallen? Dan wil jij ook voedingsadvies! Ben je zwanger? Dan wil jij fit jouw zwangerschap door! Maar hoe dóé je dat?

  Anneke Kroodsma geeft diverse groepstrainingen, met volop persoonlijke aandacht. In workouts gegeven op muziek. Muziek geeft namelijk een grote stimulans, inspiratie en motivatie om door te zetten en resultaat te boeken. Muziek zweept op, maar kan ook prachtig rust creëren. De lessen zijn geschikt voor iedereen! Sporten zorgt er niet alleen voor dat jij calorieën verbrandt en je fit voelt, maar ondersteunt bovendien jouw hersenen en geheugen. Ook zorgt sporten onder andere voor minder stress, sterkere botten, een gezonder hart, een goede lichaamshouding en meer energie.

  Effectief afvallen
  Jij kunt in een cursus leren wat een gezond eetpatroon is en hoe je een gezond beweegritme ontwikkelt. Elke week volgt er een weegmoment en eens in de zes weken een meet­moment. Door het bijhouden van een eet- en beweegdagboek krijg jij inzicht in jouw veranderende lifestyle. Resultaten zien werkt erg motiverend! Naast onbeperkt sporten, krijg je uitleg over voeding (wat maakt je dik?) en de invloed van hormonen op je gewicht, en wordt gezocht naar de afvalmethode die het beste bij jouw lichaam en jouw ­situatie past. Wil jij weer goed in je vel zitten? Aarzel dan niet en geef je op!

  Gezond en fit zwanger
  Je bent in verwachting en wilt je graag toeleggen op wat je te wachten staat in jouw zwangerschapsperiode. Hoe ga jij daarmee om en hoe herstelt jouw lichaam van de bevalling en zwangerschapsperiode? Je wilt in ieder geval graag fit zijn! Bij Anneke train je voor een sterke buik én kun je leren hoe jij je bekkenbodem sterk houdt. In de cursus ‘gezond en fit zwanger’ krijg je oefeningen en training op belangrijke spiergroepen en jouw conditie. Ook houden jullie je samen bezig met ademhaling en yoga / rust, wat bijvoorbeeld tijdens een bevalling noodzakelijk is. Vrouwen die aan zwangerschapsyoga hebben gedaan, zijn vaak opvallend sterk en rustig tijdens de bevalling!

  Haal het beste uit jezelf
  Het begin van de les. De lekkere beats beginnen, de instructeur begroet jou en heeft er zin in. Heel bijzonder eigenlijk: je vizier gaat om, je instelling verandert, je aandacht gaat naar de les. De spanning glijdt van je schouders, je laat je meenemen door de instructeur, je wilt meebewegen en laat je uitdagen. Je buurvrouw of buurman daagt je ook onbewust uit om het beste uit jezelf te halen. Je begint te genieten en je bent hard aan het werk.

  Over Anneke Kroodsma
  Door de jaren heen heeft Anneke Kroodsma vele ­opleidingen en cursussen gevolgd en daarnaast bij diverse sportscholen ervaring opgedaan.Tevens is ze gewichts­consulent, met veel interesse voor de ortomoleculaire voeding, personal trainer en is Mind Fit is een van haar vele specialisaties. Binnenkort hoopt ze te slagen voor de opleiding Hormoonfactortrainer. Sporten bij Anneke’s lifestyle studio staat garant voor energieke trainingen, hard werken, lekker zweten, maar vooral ook voor veel plezier!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply