Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fit in 20 minuten per week
  Rate this post

  Ons lichaam is een adembenemende machine. Met 100.000 kilometer bloedvaten waar dagelijks 2000 liter bloed doorheen gepompt wordt en 100.000 miljard cellen die allemaal weten wat ze moeten doen, werkt ons menselijk mechanisme heel hard voor ons. Toch voelen wij ons niet altijd fit. Veroudering en chronische stress maken ons vatbaar voor infecties, vergroten de kans op diabetes, op hart- en vaatziekten, depressie, rug- en andere pijnklachten of zorgen voor langdurige vermoeidheid.

  Vaak naar de sportschool is een veelgehoorde remedie tegen bijna alle gezondheidsproblemen en stressklachten. Toch heeft deze remedie bijwerkingen die het uiteindelijke effect soms teniet doen. We voelen ons niet altijd thuis in een lawaaiige fitness. We brengen de discipline of energie niet op om erheen te gaan of we zijn gewoon te druk. Wat begint als een goed idee, eindigt vaak in een slecht gevoel over jezelf, en dat geeft weer stress.
  Het verrassende is dat deze bijwerkingen helemaal niet nodig zijn. Onderzoek heeft uitgewezen dat met slechts 20 minuten per week intens trainen al een enorm gezondheidsvoordeel te halen is. Bij fit20 hebben we deze inzichten in de praktijk toegepast. Het resultaat is dat ook jij fit kan worden door slechts 20 minuten per week te trainen.

  Personal trainer
  Bij fit20 train je altijd onder begeleiding van jouw personal trainer. Naar keuze doe je dit alleen of met een partner. Iedere week heb je een vaste afspraak. Dit werkt als een ‘stok achter de deur’, zodat je het volhoudt. De training is kort maar krachtig. Je gaat in 20 minuten net over je bestaande grenzen heen. Dat geeft een sterke gezondheidsimpuls. Je trainer stelt de apparaten in, let op je houding en motiveert je om jouw topprestatie te leveren. Je resultaten worden wekelijks in een iPad app vastgelegd.

  Bovendien is de fit20 studio een frisse en schone trainingsruimte die luxe aanvoelt. Omdat de studio op 17° C gekoeld wordt, ga je niet transpireren. Douchen en omkleden zijn daarom niet nodig.

  Resultaten
  Te mooi om waar te zijn? Meer dan 7000 fit20 klanten in Nederland en België dachten dat ook voordat ze hun eerste training deden. Hun resultaten hebben dit aanvankelijke ongeloof helemaal weggenomen. Ze voelen zich fitter en energieker, hun conditie is beter, ze hebben een grote krachttoename in hun spieren, rugklachten verdwijnen, bloedwaarden verbeteren, ze zien er beter uit, ze voelen zich mentaal sterk en stressbestendig, ze voelen zich jonger en ze houden allemaal tijd over om leuke dingen te doen!

  Ons lichaam heeft een enorme veerkracht en een enorm herstelvermogen. Met de juiste training zal iedereen dat ervaren. Plan een gratis kennismakingstraining via www.fit20.nl of www.fit20hengelo.nl, of bel 074-7370027.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply