Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fit in 20 minuten trainen per week!
  Rate this post

  Het hebben van een gezond en fit lichaam is belangrijk om klachten te helpen voorkomen en het zorgen voor een hogere kwaliteit van leven.

  Als iets de kwaliteit van leven van zijn klanten vergroot, wil Frits de Jong, eigenaar van fit20 in Haren, daar graag een bijdrage aan leveren. De fit20-methode is een wetenschappelijk onderbouwde methode om effectief te trainen. Gebleken is namelijk dat je genoeg hebt aan één korte maar intensieve training per week.

  Fitter en gezonder
  Bij fit20 sport de klant 20 minuten. Hij doet zes oefeningen, elk twee minuten lang. Dat betekent sporten in je normale kleding, want dit is te kort om echt te gaan zweten. Je traint áltijd onder begeleiding in slow-motion en tegen een hoge weerstand. Deze methode is zo exclusief omdat je het volledige krachtvermogen van alle hoofdspiergroepen traint. Resultaat is dat de klant sterker / krachtiger wordt. Dit heeft een gunstig effect heeft op het hormoonsysteem, waardoor je uiteindelijk fitter en gezonder wordt.

  De begeleiding door de personal trainer is belangrijk omdat die erop toeziet dat je de spieren niet onder- of overbelast, en dat je de oefeningen goed uitvoert.

  Alleen of met z’n tweeën
  De trainingen zijn op afspraak, zodat ze altijd passen in jouw agenda en je gemotiveerd blijft om de trainingen te volgen. Je kunt de trainingen alleen volgen of een duotraining volgen met je partner of een vriend(in).

  Eigenlijk kom je de voordelen van de fit20-methode het beste te weten door een geheel vrijblijvende kennismakingstraining te volgen. Ga het ervaren en neem contact op met Frits de Jong, jouw personal trainer in Haren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply