Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fit in 30 minuten
  Rate this post

  Wil je afvallen, fitter worden, werken aan je figuur, gezonder leven of gewoon lekker bewegen? Dan is Hart for her jouw ideale fitnessformule.

  Hart for her is een sportschool voor vrouwen en is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door deskundige bewegingstherapeuten. Dit onderzoek heeft geleid tot het gebruik van hydraulische apparatuur in fitnessclubs, ziekenhuizen en revalidatiecentra.. Er zijn geen spiegels of spierbundels in de buurt. De toestellen zijn gebruiksvriendelijk en 100% veilig. Het gebruik ervan is te vergelijken met de weerstand van water tijdens het zwemmen. Deze manier van oefenen helpt onder andere de botstructuur te verbeteren en bevordert de stabiliteit van de gewrichten. Goede voeding (de Schijf van Vijf) is ook een belangrijke factor.

  Effectief en fun
  We zorgen voor plezier in het bewegen. Er is een prettige sfeer, en je wordt omringd door vrouwen die hetzelfde doel hebben. We bieden een effectief en fun programma afgestemd op vrouwen, onder persoonlijke en professionele begeleiding.

  Fit in 30 minuten
  Je doorloopt in 30 minuten een compleet circuit. 30 minuten per dag intensief bewegen houdt je hart sterk en je lijf fit. Er is aandacht voor je hele lijf, met conditie, spieren en gewicht. Alles raakt in balans.

  Extra voordelen:
  – Onbeperkt gebruik van de toestellen
  – Bewegen wanneer het jou uitkomt
  – Altijd persoonlijke begeleiding

  Je persoonlijke trainer in Drachten is Adelle Rumahloine.
  Bel of app voor een afspraak en profiteer van de gratis proefles!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply