Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fit in slechts 20 minuten per week!
  Rate this post

  Het belang van een gezonde levensstijl wordt tegenwoordig steeds duidelijker. Je wilt graag gezond eten en voldoende rust, maar ook het liefst genoeg bewegen, zodat je lichaam fit en sterk is. Veel mensen vinden het een grote uitdaging: overdag werken, ’s avonds allerlei andere zaken en een sociaal leven behouden… Genoeg lichaamsbeweging en fit blijven zonder hier veel tijd voor in te moeten leveren: bestaat het?

  Ja, het bestaat! Bij fit20 in Stadskanaal en Veendam wordt een trainingsprogramma aangeboden waarbij jij wekelijks slechts 20 minuten geconcentreerd aan de slag gaat. Altijd op afspraak en onder begeleiding van een Personal Trainer die optimaal trainingsresultaat stimuleert. Door in deze korte tijd intensief te trainen, bereik je een ongekend resultaat waarvoor je geen uren hoeft te staan zweten in de sportschool. Resultaat gegarandeerd! Je moet het zelf tijdens een gratis kennismakingstraining ervaren.

  In de ochtend, na het werk of in je pauze
  De training van 20 minuten kun je inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt: in de ochtend, na het werk of bijvoorbeeld tijdens je pauze. Omkleden is niet nodig. Je kunt in werkkleding trainen en hoeft dus ook geen zware sporttas mee te nemen. Klinkt bijzonder, toch? Bij fit20 train je namelijk in een gekoelde studio en is de training opgebouwd uit slow-motion bewegingen, waardoor je niet gaat zweten.

  Veilig en zonder blessures
  De deskundige personal trainers van fit20 Stadskanaal en Veendam weten precies hoe jij moet trainen om het beste resultaat te krijgen. Zij hebben dan ook de volledige 20 minuten persoonlijke aandacht voor jou, zodat jij veilig en blessurevrij een intensieve prestatie neerzet. Het idee achter deze formule is dat jij nét over de grens van je kunnen heen gaat om een optimale gezondheidsprikkel te realiseren. fit20 geeft op deze manier wekelijks een sterk signaal af aan je lichaam om alles te verbeteren: spierkracht, snelheid, conditie enzovoort. ‘Ik merk bij veel leden zowel een positieve lichamelijke als geestelijke verandering. Dit geeft mij als Personal Trainer echt voldoening’, zegt Personal Trainer Anke trots.

  ‘Combinatie met werk ideaal’
  Steeds meer bedrijven gaan bewuster om met de vitaliteit van medewerkers en de formule van fit20 past perfect bij het bedrijfsleven. Marc (40) vertelt enthousiast: ‘De combinatie van fit20 en mijn werk is ideaal. Een Personal Trainer is zeker veel waard, de afspraak is voor mij een stok achter de deur en door de goede begeleiding voer ik de oefeningen veel beter uit. Daar heb ik profijt van! Wanneer je beweging belangrijk vindt en praktisch wilt invullen in combinatie met je gezin of werk, dan is fit20 een echte aanrader, kan ik je zeggen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply