Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fit worden: jouw nieuwjaarsdoel
  Rate this post

  De koudere maanden van het jaar staan in het teken van diners met familie en vrienden, gezelligheid én lekker eten. Het is lastig om je in deze maanden niet helemaal te laten gaan met al dat lekkere eten.
  Toch over de schreef gegaan? Natuurlijk heb je geen zin om het hele nieuwe jaar die extra lovehandles mee te zeulen. Daarom is het van belang dat je in januari weer aan de slag gaat!

  Een personal trainer zorgt ervoor dat je in actie komt. Een afspraak met een trainer maakt het makkelijker om je work-out te plannen en ook écht te doen. Ook als het regent, sneeuwt of als je moe bent: die afspraak gaat door. Samen stellen jullie een realistisch plan op om jouw doelen te bereiken. Daarnaast is een personal trainer in staat jou uit je comfortzone te halen en om ervoor te zorgen dat je nét even dat stapje verder gaat. Op deze manier haal je het beste in jezelf naar boven en behaal je sneller jouw gestelde doelen voor het nieuwe jaar.

  Op zoek naar een personal trainer? Paul Witte is personal trainer, en heeft ruime ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen. Naast de pittige trainingen is er ook de mogelijkheid om advies te krijgen op het gebied van voeding, zodat sneller het gewilde resultaat bereikt kan worden.

  Je kunt gebruik van personal training maken, als je…
  – fitter wilt worden
  – conditie en/of kracht wilt verbeteren
  – graag wilt afvallen
  – strakker in je vel wilt zitten
  – spieren wilt versterken
  – effectief wilt trainen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply