Rate this post
 • ‘Fitness with a personal touch’
  Rate this post

  Om fit te worden, is ‘dingen doen’ belangrijk, maar ook ‘dingen laten’. Door je levensstijl aan te passen, kun je meer genieten van het leven.

  Fysiek fit zijn, een gezond voedingspatroon en een goede planning van je activiteiten en ontspanningsmomenten zorgen ervoor dat je je prettig voelt. Je kunt dit niet alleen.

  Wij bieden je daarom onze persoonlijke en deskundige ondersteuning aan en helpen je met plezier.

  Concept
  We trainen in kleine groepen van maximaal 8 personen, waardoor er voldoende tijd en aandacht is voor een optimale begeleiding. Hierbij gaat het niet alleen om het verbeteren van je fysieke gesteldheid, maar ook om je levensstijl.
  Je wordt gecoacht naar een juiste balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning, belasting en belastbaarheid, onder begeleiding van deskundige coaches.

  Door veel variatie van functionele oefeningen blijf je geïnspireerd om het trainen vol te houden. Oefeningen die je leuk vindt, worden afgewisseld met oefeningen die goed voor je zijn, met een intensiteit die past bij je fysieke gesteldheid. Zonder overbelasting blijft het trainen leuk en bereik je op een prettige wijze je doel.

  De kleinschaligheid, prettige persoonlijke sfeer, deskundige begeleiding, aangepaste muziek en hygiëne zijn onderscheidende kernpunten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply