Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een fitte moeder worden of zijn…
  Rate this post

  Ongeveer anderhalf jaar geleden is Saskia Lissenberg de uitdaging aangegaan om gewicht te verliezen, om hulp van het ziekenhuis te kunnen krijgen bij haar kinderwens. Saskia is inmiddels 33 kilo kwijtgeraakt, en we kunnen nu melden dat ze inmiddels in verwachting is van haar eerste kindje!

  De sportvriendin van Saskia, Yvette, die ook bij Curves Spijkenisse is komen sporten om fit en gezond zwanger te kunnen worden, is inmiddels bevallen van een gezonde zoon, en is nu de uitdaging aangegaan om haar zwangerschapskilo’s weer kwijt te raken. Samen zijn zij inmiddels hét voorbeeld geworden bij Curves Spijkenisse, en Saskia heeft inmiddels ook al aandacht gekregen van Libelle en RTL4!

  Healthy-mama
  Wil jij ook graag op een gezonde manier zwanger worden en extra energie opbouwen, of behouden? Of wil je juist de zwangerschapskilo’s weer kwijt? Maar wil je geen uren zwoegen in de sportschool? Meld je dan aan voor het 30 minuten durende ‘Healthy-mama’-trainingsprogramma! Met gericht voedingsadvies, een op maat gemaakt ­trainingsschema en, als bonus, extra ontspannings- en ademhalingstechnieken.

  Speciaal voor vrouwen
  Curves Spijkenisse is speciaal voor vrouwen, en is een plek waar je je veilig kunt voelen en waar coaches jou helpen om jezelf gezond en sterk te maken. En je vooral op een positieve manier helpen je doel te bereiken. Curves Spijkenisse is het best bewaarde geheim van Spijkenisse (was in 2014 zelfs nog fitnessclub van het jaar van de regio), en is te vinden in het centrum, boven de Etos, op de eerste etage…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply