Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Flubberbuik of hangende armen? Maak jouw lichaam zomerklaar!
  Rate this post

  Nu het zomerseizoen is begonnen, moet je er weer aan geloven. Onthullende kledingstukken en badkleding heb je weer onder het stof vandaan getrokken. Op warme dagen ontkom je er niet aan je luchtiger te kleden. En natuurlijk wil je dan ook lekker in je vel zitten.

  Per slot van rekening heeft niemand er baat bij wanneer jij je ongelukkig voelt, je het idee hebt je lichaam te moeten bedekken of strandbezoekjes afslaat vanwege een flubberbuik of hangarmen. Om je een handje te helpen, zijn er moderne technieken die jouw lichaam van haar mooiste kant kan laten zien.

  Probleemgebieden aanpakken
  Een techniek die steeds meer wordt gebruikt voor allerlei positieve doeleinden, is cryolipolyse. Dit is een techniek om lokaal vet aan te pakken bij probleemgebieden zoals je buik, armen of billen. Het is geen afvalmethode, maar een ondersteuning bij het verliezen van hardnekkig vet. De meest geavanceerde variant op deze behandeling is de Cryo21. Dit is een volledig pijnloze en natuurlijke manier waarop je centimeters kunt verliezen. De behandelkop brengt de temperatuur in de huid drastisch naar beneden. De vetcellen bevriezen, kristalliseren en worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd.

  Varianten op methode
  Cryotherapie is niet nieuw, inmiddels kennen veel mensen het fenomeen op zijn minst bij naam. Maar wel zijn er drie varianten op deze methode die op specifiekere vraagstukken inspelen. Want wat nu als je wat voller bent? Ook dan kun je geïnteresseerd zijn in cryotherapie. Wat als je grotere gebieden wilt behandelen? In dat geval is de Arctik21 een oplossing. Dit apparaat heeft een grotere behandelkop en werkt met een combinatie van kou en infrarood.

  Kou én warmte
  De vetcellen krijgen bij de Arctik21 een schok van kou, maar vervolgens ook van warmte die door infrarood vrijkomt. Hierdoor verloopt het kristallisatieproces van de vetcellen sneller. Niet alleen verlies je zo centimeters, ook wordt de huid gladder en strakker. Ook als je al een fervent sporter bent kan deze behandeling een aanrader zijn, om de volgende voordelen:
  – het helpt bij spierletsels
  – het vermindert zwellingen
  – het zorgt voor meer spierontspanning door infrarood

  Algehele oppepper
  Een tweede variant is de Waves21, een zeer nieuwe behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van elektronische stimulans en koubehandeling met behulp van LED’s. Deze technieken kunnen tegelijk of onafhankelijk gebruikt worden. Tijdens de behandeling werkt de specialist met elektrische stroom om bepaalde lichaamsdelen te activeren. Op deze manier wordt het lichaam gestimuleerd zichzelf te herstellen. Zo kan het lichaam gestroomlijnder worden, maar ook de huid knapt op, de spieren ontspannen en het lymfesysteem wordt gestimuleerd. Een algehele oppepper, dus!

  Twee technieken
  Tot slot kun je kiezen voor een behandeling met de Chromo IOS21. Ook hierbij worden twee technieken gecombineerd: chromotherapie en elektrostimulatie. Om deze reden zijn er zes programma’s mogelijk, waarvan drie zich richten op geestelijke ondersteuning en de overige drie op lichamelijke klachten.
  – IOS+: dit programma fungeert als een soort passieve gymnastiek. Daardoor vertoont het lichaam meer spieren. Dit programma biedt voor 80% versteviging van het lichaam en voor 20% afslanking.
  – ISO-: dit programma kun je qua werking vergelijken met Pilatestrainingen. De spieren worden gestimuleerd en verstevigd zodat het silhouet sterk verbetert.
  – Kotz: dit programma werkt in op de spiervezels. Doordat de spieren sterk verstevigd worden, heeft dat een liftend effect op het lichaam.

  Vraag het Jeanette
  Met 35 jaar ervaring in het vak én als ondernemer weet Jeanette Veldhuizen precies waar ze het over heeft. Bij 35 jaar houdt het voor haar beslist niet op en ze zit dan ook nog boordevol plannen voor de toekomst. Eén van haar plannen is kennis met anderen delen. Daarom vertelt Jeanette in elke editie van ForYou Magazine over een specifieke behandeling die je kunt ondergaan in haar kliniek.

  Bij de specialisten van JV Clinic kun je terecht voor de volgende behandelingen:
  – Cryotherapie/afslanken
  – Rimpelinspuiting
  – Definitief ontharen
  – Huidverbetering
  – Permanente make-up
  – Huidverjonging
  En nog veel meer!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply