Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Van food mom naar fit mom!
  Rate this post

  Afvallen… Vrijwel niemand houdt ervan, maar we willen het bijna allemaal. Discipline, aangepaste eetpatronen en veel sporten zijn doorgaans manieren om gewicht te verliezen. Maar daar heb jij als drukke moeder toch helemaal geen tijd voor? Kan het ook anders?

  Ja, het kan anders! Natuurlijk is het altijd gezond en belangrijk om verantwoord te eten en voldoende te bewegen. Maar als bij jou op deze manier de kilo’s maar niet willen verdwijnen, dan is er toch een andere aanpak nodig! De combinatie van beweging, voeding én professionele begeleiding zorgt ervoor dat jij dit keer wél je persoonlijke doelen behaalt. Je bent namelijk echt niet de enige die het lastig vindt om blijvende veranderingen aan je levensstijl aan te brengen. Daar mag je best wel wat hulp bij inroepen. Zodra je gewend bent aan je nieuwe levensstijl en je de resultaten hiervan gaat merken, wordt de begeleiding langzaam afgebouwd en kun jij het voortaan helemaal zelf!

  Passend bij jouw leven
  Bij Slim & Beautiful werken de coaches met PowerSlim. Dit is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. PowerSlim is géén dieet, maar een manier van leven waarbij je niet mínder, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding. Een ander groot voordeel van het programma is dat het zó ontwikkeld is, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Dus ook als je bijvoorbeeld een gezin hebt of vaak op reis bent voor je werk. Handig!

  Bewegen op maat
  Naast een aangepast voedingspatroon mag er ook wel iets veranderen in jouw bewegingspatroon. Je rent dagelijks weliswaar van hot naar her om de kinderen op tijd op school te krijgen of je werkzaamheden gedaan te krijgen. Tot nu toe zorgt dit er alleen niet voor dat je slanker wordt. Daarom ga je gericht bewegen in een met infrarood verwarmde cabine. Dit wordt ook wel de Thermo Fysische Methode (TFM) genoemd. Al liggend in de cabine voer je een actief trainingsprogramma uit dat is afgestemd op jouw gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. En je kunt gebruik maken van de Vacushaper.

  Plaatselijk vet
  Om dat vervelende plaatselijke vet, zoals op je buik of bovenbenen, weg te krijgen, kun je tot in de eeuwigheid oefeningen doen. Als je iets minder discipline of tijd hebt, dan is de Vacushaper ideaal. Je loopt in een rustig tempo op een loopband, waarbij je tot je middel in de vacuümcabine staat. Terwijl je rustig loopt, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones, waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. Een kuur van 20 sessies van 30 minuten zorgt ervoor dat je gemiddeld tussen de 10 en 30 cm afvalt op buik, billen en benen. Al na een paar behandelingen is het resultaat meet- en zichtbaar. Dat werkt enorm motiverend!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply