Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Forever young
  Rate this post

  Je bent zo jong als je je voelt. Maar toch… als je in de spiegel kijkt, komt jouw huid niet overeen met je gevoelsleeftijd. Je kunt je hierbij neerleggen, maar je kunt óók in actie komen!

  Als je je huid écht goed wilt aanpakken, leg dan je huid in de handen van een huidspecialiste.  Zij kan een persoonlijk behandelprogramma voor jou opstellen waarmee je samen werkt aan het verminderen van jouw huidveroudering.

  Behandelingen die goed in een huidverjongingsprogramma gecombineerd kunnen worden, zijn de Fusion Monopen, de fibroblast van PUREBeau en de Collagen Booster. De Fusion Monopen is een efficiënte, veilige en natuurlijke behandeling om huidveroudering en huidverslapping te verhelpen. Het hyaluronzuurgehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid steviger en compacter wordt en lijntjes en rimpels verminderen. De fibroblast van PUREBeau vermindert met kleine plasmaflitsjes overtollige huid op bijvoorbeeld de oogleden. De Collagen Booster is een intense bindweefselmassage die door zijn intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. Je huid maakt meer collageen en elastinevezels aan, waardoor rimpels vervagen en de huid verstrakt. Je ziet direct resultaat. Bovendien vullen de behandelingen elkaar aan en versterken ze elkaars werking. Daardoor bereik jij het optimale huidresultaat en straal je als voorheen!

  Huidspecialiste Anna Landwaart werkt in haar praktijk samen met een andere huidspecialiste, Bianca van Leeuwen. Samen helpen ze je op weg naar een gezondere en mooiere huid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply