fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Vet bevriezen is vet verliezen

  Vet kwijtraken zonder naalden, dieet of operatie?  Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met cryolipolyse is het mogelijk! Met deze methode kun je snel en veilig plaatselijk afslanken in een mum van tijd.  En hoe fijn: het resultaat is blijvend! (Dus scoor die mooie bikini ook maar alvast.)

  Cryolipolyse kan een oplossing zijn voor het verliezen  van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt.  Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille en de onderkin. Cryolipolyse is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt.

  Hoe werkt het?

  Nu vraag je je natuurlijk af wat een cryolipolysebehandeling inhoudt en in zijn werk gaat. Dit is vet verliezen door het te bevriezen, en deze methode is ontwikkeld door dermatologen. Die ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het dan ook mogelijk om alleen vetcellen aan te pakken en het omringende weefsel niet te beschadigen. Tijdens een cryolipolysebehandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld.  Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt,  maar op je huid. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. En dit kun je zien door een zichtbare vermindering van vetophoping!

  Koud!

  Voordat de applicator wordt aangebracht op de huid,  wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens zuigt de applicator de huid vacuüm, wat een trekkend gevoel kan geven. In het begin zal het erg koud aanvoelen, maar na tien minuten gaat dit over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je gewoon een boek lezen, internetten of lekker tot rust komen!

  Over Beauty Center Eleganza 

  Bij Beauty Center Eleganza kun je terecht voor body contouring, ontspanning, huidverzorging, huidverbetering, anti-aging, (definitieve) ontharing en nog veel meer. De medewerksters staan altijd voor je klaar met een passend advies.

  Eleganza biedt je professionele en kwalitatief goede behandelingen in een gezellige, -gemoedelijke sfeer in het centrum van Leiden. Om ‘up to date’ te blijven, volgen de medewerksters de laatste trends en laten ze zich regelmatig bijscholen, wat voor jou betekent dat ze regelmatig iets nieuws kunnen aanbieden of hun kennis nóg meer kunnen vergroten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply