Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Annie
  Rate this post

  Over de metamorfose; Petra Gertzen-Kruik over de metamorfose van haar moeder Annie: ‘Ik heb mijn moeder opgegeven omdat ze er nog goed uitziet, en daar naar mijn idee te weinig mee doet. Ze kleedt zich de laatste jaren erg makkelijk: broek, truitje, bloesje. Ik weet dat ze er fantastisch kan uitzien in een rok of jurk en dat netjes haar erg goed staat. Dat zou ik graag weer eens zien.

  De kleur van haar haar vind ik erg mooi. Ze verft het sinds een paar jaar niet meer. Het model van haar kapsel heeft ze al heel erg lang. Ik weet dat ze ook graag iets anders wil, maar ze heeft geen idee wat en hoe, en ze durft het ook niet. Ik hoop dat ik een nog mooiere moeder krijg.
  En dat is gelukt! Wat een fantastisch resultaat zeg! Wauw. Mijn moeder zelf heeft een geweldige dag gehad. Kapster Kim van Studio Looks heeft een perfecte coup geknipt en de juiste make-up aangebracht. En Astrid van Just Delirious heeft de juiste mensenkennis om in te schatten wat een vrouw nodig heeft op modegebied. Mijn moeder ziet er prachtig uit en voelde zich voor één dag een fotomodel.’

  Haar
  Kimberley van Studio Looks: ‘In eerste ­instantie wilde ik het kort knippen, maar ­Annie heeft zoveel uitstraling, dat een te gekke korte bob haar ook fantastische staat. Kort in de nekpartij en lengte aan de voorkant. De kleur hebben we extra glans gegeven. Grijs is hot!’

  Visagie
  Annie is een ‘natural beauty’, en daarom blijven we in de nude-tinten, dé trend van deze zomer! Een zachte, zwarte lijn aan het uiteinde van het oog zorgt voor een grotere oogopslag. Een mooie perziktint op de ­lippen en wangen maakt deze look echt compleet.

  Fotograf ie
  Jos van den Berg: ‘Hoewel de modellen die ik doorgaans fotografeer een behoorlijk stuk jonger zijn, was het een uitdaging om ­Annie te fotograferen. Maar het ging goed: ze genoot zichtbaar van de shoot en dat maakt het gemakkelijk. Ik moest haar een ­compliment geven: ‘Als mijn vrouw er over 20 jaar zo uitziet als jij, dan teken ik daarvoor!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply