Rate this post
 • ForYou metamorfose Belinda
  Rate this post

  Even voorstellen, ‘hallo, mijn naam is Belinda Rutgers de Groot. Ik woon in Doetinchem, ben 43 jaar en ben al 17 jaar gelukkig getrouwd. Ik ben moeder van 3 kinderen, in de leeftijd van 16, 14 en 11 jaar. Daarnaast heb ik ook nog een hondje en een poes. Ik werk niet omdat ik chronisch ziek ben en voor 100% afgekeurd. Ik heb een beenmergziekte, waardoor ik mijzelf iedere dag moet injecteren, en ik gebruik veel medicatie ernaast.’ Hoe vond je het? ‘Ik droomde van lang haar met een adembenemend volume. Dit was echt mijn grote wens. Door deze metamorfose en met de extensions van Great Lengths kon dat bij Esther Hairfashion. Ik voel me echt een stuk mooier en ook zelf­verzekerder. Ik ben er zó blij mee en er gelukkiger door.’Een dag later: ‘Gisteravond was ik bij een theater­voorstelling van ons zoontje op school, en ik heb zulke leuke reacties gehad! Dat ik er wel 15 jaar jonger uitzie, dat ze het prachtig vinden en niet kunnen zien dat het extensions zijn. Zó mooi!’

  Haar
  Annette heeft bij Belinda voor drie kleuren extensions gekozen, omdat dit een natuurlijk effect geeft en heel goed bij haar koele kleurtype past. Er zijn 150 extensions van 40 cm ingezet. Dit jaar gaan we veel natuurlijke haarkleuren zien met mooie softe overlopen. Kleuren die we nu heel duidelijk zien, zijn de cool beige-tinten. Bij Belinda hebben we de extensions in 3 kleuren geplaatst en gekozen voor asblond, cool beige en een cool middenbruin. Voor de eigen haarkleur van Belinda
  is Annette voor de ‘bronde’-trend gegaan.
  Door de geleidelijke overloop van donker naar licht oogt het als een natuurlijke kleur.

  Visagie
  Bij Belinda zijn de wimpers gekleurd met Lash to impress. Dit is een semi-permanente mascara die 3 à 4 weken blijft zitten. De kleuren van de make-up heeft Roxan, net als het kapsel, ook in de koele tinten gehouden.
  Er is een paarse tint gebruikt voor de ogen, en de lippen zijn ook aangezet met een paarsblauwe tint. Deze kleuren komen ook voor in de jurk, en zo is het toch een geweldig eindresultaat geworden!

  Kleding
  Manon van Il Granaio: ‘Toen Belinda bij ons binnenkwam, waren wij er al snel over uit dat het dé zomerhit van dit jaar zou worden. Belinda gaf aan dat zij deze creatie zelf niet uit de collectie gehaald zou hebben, maar was zeer verrast. De creatie die Belinda draagt, is van ons zeer gewaardeerde
  merk Ariana.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply