Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Carla
  Rate this post

  Even voorstellen: Carla is 61 jaar, woont in Bilthoven en werkt als receptioniste.
  Hoe vond je het?: Carla: ‘Ik vond het geweldig! Ik hou wel van onverwachte dingen, dus ik vond het leuk om hier een keer aan mee te doen. Er was ook een prima samenwerking tussen de teamleden. Mijn haar is van halflang naar een bob gegaan, en heeft een andere kleur. Mijn kapsel valt goed en is heel gemakkelijk in model te brengen. Ook kreeg ik leuk advies over make-up. Verder had ik nog nooit eerder meegedaan aan een professionele fotoshoot, dus dat was een mooie ervaring. Ik kwam helemaal relaxt thuis, en op m’n werk vonden ze het resultaat ook hartstikke leuk. Ik zou het zó weer doen!’

  Haar
  Roelanda Pichel van de Haarhoek: ‘Carla wilde echt een andere look, maar wel een coupe waar ze ‘s morgens niet te veel werk aan zou hebben. We hebben bij Carla het haar een stuk korter geknipt in een boblijn met laagjes voor meer volume en een wat vlotter effect. Ze wilde graag een pony, maar omdat ze een sterke kruin aan de voorkant heeft, heb ik voor een lok gekozen. Voor de kleur hebben we kopertinten gebruikt op verschillende kleurhoogtes, waardoor je diepte en beweging in het haar krijgt. Zo heeft ze een sprekende kleur die mooi bij haar huidtype past. Deze bob is gemakkelijk zelf in model te brengen.

  Visagie
  Charlotte van Beans Beauty Salon: ‘Ik heb gekozen voor warme bruintinten in de oogschaduw, omdat die heel mooi passen bij haar nieuwe haarkleur, maar ook omdat haar blauwe ogen er zo echt uitspringen. Het leukste aan make-up vind ik dat je iemand er nog mooier kan laten uitzien en leuke tips en trucs kunt leren.’

  Kleding
  Chaima van Shoeby De Bilt: ‘Bij Carla hebben we gekozen voor een sportieve zwarte rok die toch netjes oogt. Daarboven hebben we gekozen voor een lichtere T-shirt en een donkergroen jasje. Carla zelf houdt ook van kleur, dus ze wilde zelf liever niet helemaal donker. Ook een rok was eigenlijk niks voor haar. Maar omdat ze wel van een uitdaging houdt, heeft ze de rok toch gepast. We waren het al heel snel eens over de outfit, en ze ziet nu ook dat de rok haar figuur veel goeds doet. Al met al waren we allebei zeer tevreden over het resultaat.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply