Rate this post
 • ForYou metamorfose Carla
  Rate this post

  Even voorstellen; Carla is 46 jaar, woont in Dordrecht en is huisvrouw.Hoe vond je het? ‘Heel leuk! De dochter van een vriendin van mij had me opgegeven, omdat ze vond dat ik wel een verwendag verdiende na een moeilijke periode. Ik zou mezelf niet hebben opgegeven, maar het was een gezellige ochtend. Ik wilde mijn haar wel blond houden, en daar heeft de kapster ook gehoor aan gegeven. Bij de kledingzaak heb ik meerdere setjes gepast, en het uiteindelijke setje was voor mij heel verrassend: normaal draag ik nooit korte broeken, maar deze broek stond mij goed; dat had ik niet verwacht. En dan de fotoshoot… Ik heb eigenlijk een camerafobie, maar de fotografie was een gigantisch leuke vrouw die me helemaal op m’n gemak stelde. We hebben de shoot gedaan in de Biesbosch, in De Elzen, en ik vond het heel verrassend dat ik zó op de foto kan staan…’

  Haar
  Carla kwam binnen met lichtblond haar. We hebben de uigroei geverfd met een iets donkerder blond, voor een vrouwelijkere uitstraling. Daarna hebben we het haar geknipt met een speciaal lijntje.

  Visagie
  We hebben de make-up rustig gehouden, want met rustige tinten kun je, in combinatie met het kapsel, vaak al veel bereiken.
  We hebben wat aardetinten toegevoegd.

  Kleding
  Carla is helemaal voorbereid op de zomer met deze trendy outfit! Ze draagt een korte broek van Except, een feestelijk hemdje, ook van Except, en om het helemaal af te maken, draagt ze een stijlvolle armband.
  Ook voor leuke sieraden kun je namelijk bij
  Shoeby terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply