Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ForYou metamorfose Charissa

  Even voorstellen: Ik vond het best spannend om een metamorfose te doen, maar het team stelde me al gauw op mijn gemak. Het advies om me een wat volwassenere look aan te meten, vond ik wel heel spannend, maar ik was ook heel nieuwsgierig hoe dat mij zou staan! Ik ben echt heel blij met het resultaat. Het is wel even wennen maar ook weer niet, omdat ze wel rekening hebben gehouden met wie ik ben!

  Haar
  Charissa heeft de uitstraling van een lief meisje… Met de lente voor de deur wilde ik haar wat pittiger en volwassener laten overkomen. Om niet te extreem met haar kleur te gaan, hebben we gekozen voor zachte tinten blond met folies voor een natuurlijk effect, want dat past het beste bij haar! Voor het kapsel hebben we gekozen voor een licht gelaagde bob, waardoor het eventueel met sporten nog in een staartje past, en er voor het stylen meerdere opties zijn zoals op de foto’s te zien in een grove slag voor een nonchalante look, maar ook door het te stylen met de stijltang voor een classy look, en eventueel opsteken is ook nog mogelijk! Kortom ideaal voor elke mood!

  Visagie
  De make-up is aangepast aan de stijl van onze lente-Ibiza-look! Door een iets donkere tint op de arcadeboog te gebruiken, laat ik haar lichte ogen wat meer tot uiting komen.

  Kleding
  Bij Charissa hebben we gekozen voor een leuke voorjaarslook met een knipoog naar Ibiza. Turkoois staat voor een avontuurlijk type met een glimlach; vandaar de keuze voor deze prachtige sjaal. Het witte T-shirt met ster laat de sjaal helemaal tot zijn recht komen. Daaronder draagt Charissa een lichtblauwe slimfit broek, waardoor het geheel een frisse voorjaarsuitstraling krijgt. De laarzen en de riem zijn handgemaakt en zorgen ervoor dat het plaatje een geweldig eindresultaat heeft.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply