Rate this post
 • ForYou metamorfose Charlotte
  Rate this post

  Even voorstellen; Charlotte de Jong is 27 jaar, woont in Zaandam en werkt als front office-medewerker in Hotel Amsterdam de Roode Leeuw.
  Hoe vond je het? ‘Ongeveer twee jaar geleden heb ik het roer omgegooid. Ik wilde me goed voelen! Ik ben vaker gaan sporten, gezonder gaan eten een Facebookblog Charlie’s Kitchen begonnen, om ook andere mensen te inspireren. Ik hou van koken, gezelligheid en nieuwe gerechten creëren. Deze metamorfose bij Kapsalon Loes kwam dan ook precies op tijd. Ik ben sinds december naast m’n werk een opleiding Voedingsdeskundige begonnen. Ik ga dus echt het roer omgooien en wil ook andere mensen helpen. Wat heb ik genoten van de metamorfose! Loes heeft mijn haar prachtig gestyled, en ook de make-up is supermooi. Ik voel me geweldig, en krijg zoveel leuke reacties!

  Haar
  Loes Kamst van Kapsalon Loes: ‘Charlotte heeft een mooi profiel. De vorm van haar gezicht is geschikt voor wisselende kapsels, en de gezichtskleur van Charlotte heeft een warme ondertoon, dus heb ik gekozen voor een mooie warme bruintint van Inoa. Inoa is een kleurproduct zonder ammonia. Charlottes haar heeft een drukke textuur: veel krullen. Ik heb het haar geknipt en daarna met de steampod bewerkt. De producten die ik heb gebruikt zijn van L’Oréal in de Mythic Oil-serie.’

  Visagie
  Ik heb gekozen voor warme en zachte bruin-/ goud-/ rozetinten. Haar huid heb ik iets meer kleur gegeven door over de foundation te werken met een naturel bronspoeder. Om wat extra vorm en kleur in haar gezicht te creëren, heb ik gekozen voor een roze / gouden glanzende blush. Haar ogen heb ik van donker (bruin) naar lichter (goud) laten overlopen om binnenin het oog te eindigen met een roze tint, om haar ogen optisch gezien een meer openstaande look te geven.

  Kleding
  Bij Charlotte hebben we ervoor gekozen om haar vrouwelijk / sportief te kleden. We hebben gekozen voor een zilverlook nauwsluitende broek. Daarboven komt een blushkleurige blouse met op de mouw een mat zilveren paillettennaad. Over de blouse kan Charlotte, als ze netjes voor de dag moet komen, een heerlijk stoer (ongevoerd) jasje dragen in navy. Omdat er op de mouw van het jasje een witte bies loopt, is het toch heel sportief. En natuurlijk vergeten we de studs riem niet en een grote sjaal voor de finishing touch.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply