Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Cindy
  Rate this post

  Even voorstellen; Cindy is 39 jaar, woont in Grave en pedagogisch medewerker.
  Hoe vond je het?; Cindy: ‘Super! Ik zag de oproep staan in het ­magazine en dacht: ‘Ik probeer het!’ Ik kreeg al wat grijze haren en was m’n kapsel een beetje zat. Daarom heb ik me lekker laten verrassen. En ik heb er geen spijt van! M’n kapsel is een stuk korter geworden en roder. Het was verder een heel gezellige dag, en toen mijn vriend me zag, moest hij even goed kijken en zei hij: ‘Ik heb een nieuwe vriendin!’ Op mijn werk vinden ze de metamorfose ook mooi geworden.’

  Haar
  Cindy kwam hier met lang haar binnen. Het maakte haar niet zo veel uit wat er met haar haren ging gebeuren. We hebben een mooie boblijn erin geknipt die naar de voorkant toe langer loopt. Aan de achterkant zijn er verschillende lengtes geknipt, zodat er veel volume ontstaat. Zo is het voor haarzelf een erg gemakkelijk model om te stylen en ook nog eens supervrouwelijk. Omdat we nu de herfst / winter ingaan, hebben we gekozen voor twee warmere kopertinten, die haar ogen erg laten spreken. Als basis hebben we een bruine kopertint aangebracht, en voor extra nuances hebben we highlights aangebracht in een fellere kopertint.

  Visagie
  Cindy gebruikt bij zichzelf alleen maar ­mascara. Ze heeft heel mooie, blauwe ogen, en om die nog beter te laten uitkomen, heb ik verschillende bruintinten oogschaduw gebruikt. De lippen hebben we neutraal gehouden door alleen een lipgloss aan te brengen.

  Kleding
  Cindy kwam binnen en gaf aan dat zij dacht dat wij haar niet konden helpen, aangezien ze nogal groot is. Ze is langer dan de gemiddelde vrouw die wij kleden bij Shoeby, maar dat is dan ook weer een leuke uitdaging voor ons. We zijn samen overeengekomen om ‘out of the box’ te gaan denken. De tregging is een item dat absoluut niet in de kast lag bij haar. We hebben Cindy laten zien dat dit wel degelijk iets voor haar is. Meestal draagt Cindy lange vesten, en wij hebben haar ook hierin overtuigd dat ‘kort’ prima kan bij haar lengte.

  ForYou Magazine zoekt opnieuw een kandidaat vanaf 20 jaar voor een fantastische metamorfose. Geef je snel op en maak kans op een totale metamorfose!
  Een inschrijfformulier kun je afhalen bij Ami Kappers Nijmegen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply