Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Claudia
  Rate this post

  Even voorstellen, Claudia is 45 jaar, woont in Groningen en werkt als vrijwilligster op een basisschool. Hoe vond je het? ‘Geweldig! Ik wist van niks totdat mijn vriendin en buurvrouw Wanda zei dat ze me had opgegeven en dat ik gewonnen had. Wat was dat lief van haar! De metamorfose kwam ook op een goed moment, want ik zat even niet lekker in m’n vel. Ik kreeg vorig jaar te maken met borstkanker en heb heel wat chemokuurbehandelingen gehad. Daardoor raakte ik ook mijn haar kwijt. Nu ben ik aan het herstellen, maar heb nog wel moeite met mijn korte haar, want ik heb altijd lang haar gehad. Mijn vlechten mis ik enorm. Je raakt zoveel van je identiteit kwijt door haarverlies. De wimperextensions die ik kreeg, vond ik daarom geweldig! Ik kreeg weer een gewone, mooie gezichtsuitdrukking en voelde me weer meer vrouw. Die extensions waren eigenlijk een detail in de hele metamorfose, maar ik ging me er veel beter door voelen. Dat was een heel mooie ervaring.’

  Haar & visagie
  Bij Claudia hebben we op basis van haar verhaal een keuze gemaakt. Claudia raakte net gewend aan haar nieuwe en terug­kerende wenkbrauwen en wimpers.
  Ze stond er versteld van om te zien hoe een beetje wenkbrauwpoeder zoveel expressie teruggaf! Nu Claudia eindelijk in het zonnetje gezet werd, wilde ook zij een nieuwe look; eentje met kleur en plezier, aangezien zij geniet van het leven en positief in het leven staat. Dus wat risico hoort daarbij: oranje / rode lippen in combinatie met een pittige maar subtiele smokey-eye, waarbij de wimpers het halve werk deden! Foundation en rouge maken het geheel af en geschikt om zó de catwalk op te kunnen! De haarstyliste koos ervoor om het haar zo puur mogelijk te houden. Het haar van Claudia is zó ontzettend waardevol, dus een stijltang of te veel product deed af aan de natuurlijke schoonheid van deze vechter. Een alleenstaande moeder met een pittig koppie haar: wat spray en wax en een scherp accent met de bakkebaarden maakten het geheel net wat pittiger. Een prachtig mens om mee te hebben gewerkt, een inspiratie en een vechter.

  Kleding
  Voor de make-over heeft Hip&Chic maxi jurken van Chic by Lirette met een elegante print, waar je fashionable mee voor de dag komt, ter beschikking gesteld.
  Voor Claudia is gekozen voor een fleurig
  vlindermotief. Het motief sprak haar direct aan en laat haar helemaal stralen. Ook passen de kleuren perfect bij haar huids- en haarkleur. Onder de jurk draagt ze een zwarte pvc slipper, en ze is zó helemaal zomerproof! De maxi jurken zijn gemaakt van een zeer soepele stretchstof, waardoor ze niet alleen mooi vallen, maar ook nog eens heerlijk zitten. Je kunt naar wens een degelijk of sexy decolleté creëren door de stof van de cups om te slaan. De maxi jurk is heerlijk om te dragen op het strand of in de beachclub. Ook voor bruiloften op het strand is dit de ideale zomerjurk!

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply