Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Elvira
  Rate this post

  Even voorstellen; En toen was het zover: vandaag zou ik een metamorfose krijgen en zou mijn lange haar eraf gaan. Dit was wel even slikken, aangezien ik het al meer dan 15 jaar lang heb en als er geknipt werd, dit beperkt bleef tot de puntjes die echt nodig waren. In eerste instantie wilde ik afhaken, maar toen Leonie van Kapper82 aangaf dat zij mijn haar wilde doneren, was ik al snel om. ‘For me’ veranderde al snel in ‘ForYou’, want mijn haar zou op een goede plek terechtkomen.

  De zaterdag ervoor werd ik geholpen bij Het Pakhuis met een outfit die ik tijdens de fotoshoot mocht aantrekken. Op de dag zelf ben ik erg in de watten gelegd. Terwijl ik nog met mijn haar in de folie zat voor een prachtige kleur, werd mijn make-up door Inze Meijer verzorgd. Aangezien ik amper make-up draag, heb ik wat tips gevraagd en gekregen. Eenmaal gestyled en voorzien van een flitsende make-up ging ik naar de foto­studio van Stephan Jansen. Na enigszins wat on­wennig manoeuvreren kreeg ik al snel de smaak te pakken en werd ik op mijn gemak gesteld door de fotograaf. Wat een superdag! Ik ben erg blij met het eindresultaat en heb volop genoten van de aandacht. Nogmaals allen hartelijk bedankt!

  -Groet Elvira

  Haar
  Leonie van Kapper 82: ‘Elvira had heel lang haar. We hebben het eerst in vlechten gemaakt, die we eraf konden knippen om te doneren aan KiKa. Fantastisch van haar. Ik heb qua model gekozen voor een lange boblijn met een schuine lok naar voren, waardoor haar gezicht mooi open blijft. De lengte is zó, dat ze het nog vast kan doen voor haar werk, wat voor haar prettig is. Maar wel een lengte die bij haar bodymaster past, qua lichaamlengte. Ik heb een subtiele kleuring gedaan, waardoor het lijkt of het door de zon natuurlijk is opgelicht. De afgeknipte vlechten worden dus naar KiKa opgestuurd, een fantastisch goed doel.’

  Visagie
  Inze Meijer Make-up Artist: ‘Elvira is niet gewend om make-up te dragen. Toch gaan we haar een mooie fotomake-up geven, waardoor ze zal stralen op de foto. Ze heeft een heel mooie, gave huid, waardoor ik als basis alleen een BB-crème hoef te gebruiken. Op haar wangen krijgt ze een mooie warmrode cremeblush die haar jukbeenderen mooi laat uitkomen. Daarna poeder ik het geheel af, zodat ze niet glimt op de foto. Op haar ogen gebruik ik een lichte kleur onder de wenkbrauwen, die haar ogen laat stralen en een donkerblauwe kleur op haar oogleden om het geheel een smokey-eye-effect te geven. Onder haar ogen gebruik ik dezelfde blauwe kleur als eyeliner. Haar ogen komen nu mooi uit voor de foto. Mascara maakt het geheel af. Er komt een zachteroze tint op haar lippen. Omdat we de ogen meer laten uitkomen, laat ik de lippen rustig.

  Kleding
  Henriët van Essen van Het Pakhuis Woman: ‘We hebben gekozen voor een mooie blauwe set van Kyra & Ko, een lange tuniek met tregging, die zorgt voor een prachtig slank silhouet. De blauwe schoenen met hoge gekleurde hak van Lilian en sjaal van Claudia Sträter maken het plaatje helemaal af. Klaar voor een feestje! Maar ook is deze set heerlijk comfortabel en casual te dragen met een sneaker eronder. Een gezellige en geslaagde make-over, wat ons betreft!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply