Rate this post
 • ForYou metamorfose Femke
  Rate this post

  Even voorstellen, Femke is 30 jaar en woont in Wijchen. Hoe vond je het? ‘Het was spannend, maar ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Het waren allemaal lieve mensen die met mij aan de slag gingen, en het was erg gezellig. De kleding heb ik door de zaak zelf laten uitzoeken, want anders zou ik toch maar iets vertrouwds gepakt hebben. Ze hebben me kleren gegeven die ik nooit zelf zou hebben uitgezocht, maar die heel leuk staat. Ik had ook nog nooit een professionele fotoshoot meegemaakt, en die is goed gelukt; ik was er verbaasd over. En ik heb heel veel leuke reacties gekregen, vooral over mijn nieuwe haarkleur.’

  Haar
  Femke had lang haar. We hebben een stuk van de onderkant afgeknipt en laagjes in het haar geknipt voor meer beweging. Ook hebben we een schuine lok geknipt. Dit maakt het geheel wat speelser. Zo krijgt ze het thuis ook gemakkelijker in model. Femke had een vrij warme kleur toen ze bij ons kwam. Ze wilde wel graag blond blijven, dus daar hebben we rekening mee gehouden. We hebben ervoor gekozen om de aanzet donker te maken, zodat haar uitgroei niet snel opvalt en er wat meer diepte gecreëerd wordt. We hebben de lengtes en punten lichter gemaakt door highlights te zetten. Daaroverheen hebben wij een afmattering gezet om het haar deze grijzige gloed te geven.

  Visagie
  De make-up hebben we redelijk neutraal gehouden, omdat Femke zelf ook niet zoveel make-up gebruikt. Zo hou je een natuurlijke uitstraling.

  Kleding
  Door de Personal shopper van Shoeby Wijchen en Femke is voor deze outfit gekozen, omdat Femke op zoek was naar een uitdagende, zomerse outfit. De outfit heeft een zomerse uitstraling, maar is tevens uitdagend omdat het een opvallende ­combinatie is, de zogenaamde ‘Ibiza-style’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply